El bon joc de la Grama tomba al Santboià

Adri en el moment d’anotar el primer gol del partit (foto Pedro González)

Victòria per 3-0 dels nois de Toni Díaz contra el F.C. Santboià, tres punts importants pel primer equip de la Fundació Esportiva Grama que anota el seu tercer partit sense perdre i es manté fora de la zona de descens en una Tercera Divisió molt competida.

Matinal plujosa al Municipal de la Grama, 90 minuts passats per aigua en els quals els colomencs han mostrat superioritat sobre l’equip del Baix Llobregat des dels minuts inicials. Dos estils contraposats, la Grama ha demostrat que gràcies als seus tres “jugones” de mig camp (Pluvins, Ñito i Adri) pot controlar la possessió de la pilota mentre que les idees del Santboià han estat sempre  el joc en llarg per estavellar-se contínuament contra els centrals de la Grama.

Encara així, amb la superioritat de la Grama i el joc directe del Santboià, durant la primera mitja hora de joc quasi bé no s’han trepitjat les àrees. Ni Toni Texeira ni Rafa Leva han tingut feina en aquests minuts però des del minut trenta la Grama ha intensificat el seu joc en camp rival amb Buba i Cristo movent-se bé entre la defensa visitant i, finalment al minut 35,  en una jugada per banda esquerra en la que Pluvins pentina a la frontal cap a Buba, aquest es limita a tocar-la suaument cap a Adri que afusella sense contemplacions a Rafa Leva i anota el primer del matí per donar el merescut avantatge a la Fundació. Amb aquest resultat s’ha tancat la primera meitat sense resposta del Santboià.

La segona part va començar amb l’equip del baix Llobregat tirant les línies cap endavant i amb un canvi, es quedava al vestidor Marc Vicente i saltava al camp Kilian,  però la primera gran ocasió va ser per Buba. Al minut 46, un bon centre des de la part dreta es va passejar per l’àrea petita fins arribar als peus de Buba. El xut del “7” colomenc el va treure un defensor visitant sobre la mateixa línia de gol. Primer avis de la Grama en la represa que es mostrava més ofensiva i va contrarestar les ganes del Santboià per aconseguir l’empat.

Amb el resultat a favor i el control del joc, va arribar una nova ocasió per Pluvins que la defensa va enviar a corner. La dinàmica del partit semblava totalment de cara pels jugadors de la Fundació Esportiva Grama però la pluja incessant afavoria que les pilotes en llarg del Santboià poguessin crear perill als nostres defensors com va succeir en una jugada entre Joel i Toni Texeira. Un fet casual com aquest va fer esperonar als visitants que en una jugada d’atac per esquerra van endinsar-se a l’àrea per enviar la pilota al pal. Tres minuts d’autèntic perill per la porteria colomenca, ja que una internada per l’atac dret va acabar també amb un xut creuat que surt fregant el pal defensat per Texeira.

Moments de desconcert a la defensa colomenca que s’han solucionat com saben fer els nois de Toni Díaz, mantenint la possessió de la pilota i fent el primer canvi, marxava Buba i entrava Omar. Controlant la pilota, calmant el joc i treballant les jugades per aprofundir en la defensa del Santboià ha arribat una bona jugada de Cristo que la defensa només ha pogut aturar amb falta dins de l’àrea, penal a favor de la Fundació Esportiva Grama. El llançament de Cristo no ha enganyat a Rafa Leva però res ha pogut fer el porter per evitar el 2-0 al minut 85.

Els últims minuts han sigut ja un monòleg de la Grama. Cristóbal ha substituït a Cristo i el canvi ha tingut èxit a la davantera colomenca. La primera pilota que ha tocat ha sigut un bon passi a l’esquena del lateral dret del Santboià que ha permès al davanter centrar sense resistència i posar-li la pilota franca a Pluvins perquè aquest anotés el definitiu 3-0 al minut 88.

Tercera victòria com a local de la Fundació Esportiva Grama que es manté a la setzena posició amb setze punts en setze partits. Ara toca descansar i preparar el partit de la setmana que ve en el desplaçament a terres de Tarragona per jugar contra el filial del Reus.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DEL GRUP 5 DE TERCERA DIVISIÓ

 

SALA DE PREMSA:

Toni Díaz ha dit a la sala de premsa que “aquesta ha sigut una victòria d’equip i treballarem durant la setmana per anar a Reus amb la mateixa idea de conjunt”.

Pluvins, Buba y Adri celebran el gol de este último. (foto Pedro González)

Victoria por 3-0 de los chicos de Toni Díaz contra el F.C. Santboià, tres puntos importantes para el primer equipo de la Fundació Esportiva Grama que anota su tercer partido sin perder y se mantiene fuera de la zona de descenso en una Tercera División muy competida.

Matinal lluviosa en el Municipal de la Grama, 90 minutos pasados ​​por agua en los que los colomenses han mostrado superioridad sobre el equipo del Baix Llobregat desde los minutos iniciales. Dos estilos contrapuestos, la Grama ha demostrado que gracias a sus tres “jugones” de medio campo (Pluvins, Ñito y Adri) puede controlar la posesión del balón mientras que las ideas del Santboià han sido siempre el juego en largo para estrellarse continuamente contra los centrales de la Grama.

Aún así, con la superioridad de la Grama y el juego directo del Santboià, durante la primera media hora de juego casi no han pisado las áreas. Ni Toni Texeira ni Rafa Leva han tenido trabajo en estos minutos, pero desde el minuto treinta la Grama ha intensificado su juego en campo rival con Buba y Cristo moviéndose bien entre la defensa visitante y, finalmente en el minuto 35, en una jugada por banda izquierda en la que Pluvins peina a la frontal hacia Buba, éste se limita a tocarla suavemente hacia Adri que fusila sin contemplaciones a Rafa Leva y anota el primero de la mañana para dar merecida ventaja a la Fundació. Con este resultado se ha cerrado la primera mitad sin respuesta del Santboià.

La segunda parte comenzó con el equipo del baix Llobregat tirando las líneas hacia delante y con un cambio, se quedaba en el vestuario Marc Vicente y saltaba al campo Kilian, pero la primera gran ocasión fue para Buba. En el minuto 46, un buen centro desde la parte derecha se paseó por el área pequeña hasta llegar a los pies de Buba. El disparo del “7” colomense lo sacó un defensor visitante sobre la misma línea de gol. Primer aviso de la Grama en la reanudación que se mostraba más ofensiva y para contrarrestar las ganas del Santboià de lograr el empate.

Con el resultado a favor y el control del juego, llegó una nueva ocasión para Pluvins que la defensa envió a corner. La dinámica del partido parecía totalmente de cara para los jugadores de la Fundació Esportiva Grama pero la lluvia incesante favorecía que las pelotas en largo del Santboià pudieran crear peligro a nuestros defensores como sucedió en una jugada entre Joel y Toni Texeira. Un hecho casual como este hizo espolear a los visitantes que en una jugada de ataque por izquierda se adentraron en el área para mandar el balón al palo. Tres minutos de auténtico peligro para la portería colomense, ya que una internada por el ataque derecho terminó también con un tiro cruzado que salió rozando el poste defendido por Texeira.

Momentos de desconcierto en la defensa colomense que se han solucionado como saben hacer los chicos de Toni Díaz, manteniendo la posesión del balón y haciendo el primer cambio, marchaba Buba y entraba Omar. Controlando el balón, calmando el juego y trabajando las jugadas para profundizar en la defensa del Santboià ha llegado una buena jugada de Cristo que la defensa sólo pudo detener con falta dentro del área, penalti a favor de la Fundació Esportiva Grama. El lanzamiento de Cristo no ha engañado a Rafa Leva pero nada ha podido hacer el portero para evitar el 2-0 en el minuto 85.

Los últimos minutos han sido ya un monólogo de la Grama. Cristóbal ha sustituido a Cristo y el cambio ha tenido éxito en la delantera colomense. El primer balón que ha tocado ha sido un buen pase a la espalda del lateral derecho del Santboià que ha permitido al delantero centrar sin resistencia y ponerle el balón franco a Pluvins que este anotara el definitivo 3-0 en el minuto 88.
Tercera victoria como local de la Fundació Esportiva Grama que se mantiene en la decimosexta posición con dieciséis puntos en dieciséis partidos. Ahora toca descansar y preparar el partido de la próxima semana en el desplazamiento a tierras de Tarragona para jugar contra el filial del Reus.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DEL GRUPO 5 DE TERCERA DIVISIÓN