Els Juvenils «B» i «C» guanyant al Collblanc-Torrassa.

Juvenil «B» 3 – Collblanc Torrassa 1

Partit contra un rival de la part baixa de la taula on el problema més gran podria ser una excessiva relaxació i confiança va posar la diferència de qualitat entre els dos equips.
Un partit parany on els locals van sortir per feina i fruit d’això en els primers minuts una gran jugada de Raúl Arellano des de banda regatejant al seu parell entra dins de l’àrea i fica una passada enrere perquè Raúl empenyi l’esfèric a la xarxa. A partir d’aquest moment la fundació no és capaç de controlar el partit fruit de moltes imprecisions, encara que el rival no va generar cap mena d’ocasió en la primera meitat, al final de la primera part Erik en una gran rematada de cap a la sortida d’un córner aconsegueix el 2-0 amb el qual acaba la primera part.
La segona part la Fundació canvia el sistema i es fa amo absolut del partit aconseguint el 3-0 i matant el partit, només una acció aïllada on en una jugada molt polèmica (possible falta al nostre porter) l’equip rival aconsegueix el 3-1 amb el qual acabaria el partit, en línies generals aquest equip pot donar molt més, però així i tot, l’actitud dels jugadors va ser bona. Toca continuar treballant per a encarar la següent jornada en les millors condicions.


Juvenil “B” 3 – Collblanc Torrassa 1

Partido contra un rival de la parte baja de la tabla donde el mayor problema podría ser una excesiva relajación y confianza puesto la diferencia de calidad de los dos equipos.
Un partido trampa donde los locales salieron por faena y fruto de eso en los primeros minutos una gran jugada de Raúl Arellano desde banda regateando a su par entra dentro del área y mete un pase atrás para que Raúl empuje el esférico a la red. A partir de ese momento la fundación no es capaz de controlar el partido fruto de muchas imprecisiones, aunque el rival no generó ningún tipo de ocasión en la primera mitad, al final de la primera parte Erik en un gran remate de cabeza a la salida de un córner consigue el 2-0 con el que acaba la primera parte.
La segunda parte la Fundación cambia el sistema y se hace dueño absoluto del partido consiguiendo el 3-0 y matando el partido, solo una acción aislada donde en una jugada muy polémica (posible falta a nuestro portero) el equipo rival consigue el 3-1 con el que acabaría el partido, en líneas generales este equipo puede dar mucho más, pero aun así la actitud de los jugadores fue buena. Toca seguir trabajando para encarar la siguiente jornada en las mejores condiciones.