Els Juvenils «B» i «C» guanyant al Collblanc-Torrassa.

Collblanc Torrassa 3 – Juvenil «C» 6

Mal partit del nostre Juvenil «C» que va sofrir en el camp de l’últim classificat. L’equip no va mostrar la imatge que li ha portat al capdavant de la taula i va poder no emportar-se els tres punts davant un rival molt inferior.
Ja des de l’inici es va veure un mal joc per part de la Grama, abusant d’individualitats i fent circular molt lent i sense criteri la pilota. L’excés de confiança de la línia defensiva va permetre fins i tot alguna arribada sense perill de l’equip local.
En el minut 12 de joc, Takeru Nagai aprofitava un xut llunyà de David López, que no va poder blocar el porter i va caure al peu del nostre màxim golejador. Sis minuts més tard, després d’una bona arribada de Jean Paul Medina per banda dreta, Takeru convertia el segon. L’equip seguia sense jugar bé però la diferència de qualitat marcava una clara diferència.
No obstant això, en una llunyana falta favorable al Torrassa, en el minut 25, els locals retallarien la diferència en un centre molt mal defensat que acabaria botant i passant per sobre del porter.
Els Colomenses van reaccionar amb alguna arribada clara que no van saber convertir però el marcador no es va moure fins al descans.
Cinc minuts després de l’inici de la segona meitat, els locals empataven el partit amb un xut molt llunyà. L’excessiva confiança dels jugadors visitants es va convertir en nerviosisme i els Hospitalencs es van créixer davant la possibilitat de puntuar per primera vegada en el que va de lliga. Sis minuts més tard, es mastegava la tragèdia. Una pilota llarga, fàcil per a la nostra línia defensiva, se’l va emportar el davanter local per a portar-lo fins al fons de la xarxa. Quedava més de mitja hora però el nostre Juvenil C es veia perdent en el camp de l’últim classificat.

La reacció no va trigar a arribar i Nick Vargas, en el minut 58, després d’una excel·lent acció individual, empatava de nou el partit i elevava els baixos ànims dels Colomencs.
El joc no va millorar però el rival va deixar de crear perill i els nostres van començar a arribar per insistència a l’àrea rival.
En el minut 70, Arnau Roca ampliava la distància en una altra excel·lent acció individual després de robar en camp rival i, Takeru Nagai, de nou en una magistral passada de Jean Paul Medina, convertia el tres a cinc dos minuts després.
L’equip visitant va insistir fins al final per a continuar augmentant la distància en el marcador, però no va ser fins i tot en el minut 90 quan, Nick Vargas, a través d’un lliure directe escorat, deixava el marcador en el definitiu tres a sis.
En aquest partit van debutar els jugadors del Juvenil D Andrés Montes, Eric Santos i Joan Rojo.
L’equip marxa líder a l’aturada de carnestoltes i reprendrà la competició el cap de setmana del 29 de febrer a casa, davant el Sant Martí Condal.


Collblanc Torrassa 3 – Juvenil “C” 6

Mal partido de nuestro Juvenil “C” que sufrió en el campo del último clasificado. El equipo no mostró la imagen que le ha llevado a la cabeza de la tabla y pudo no llevarse los tres puntos ante un rival muy inferior.
Ya desde el inicio se vio un mal juego por parte de la Grama, abusando de individualidades y haciendo circular muy lento y sin criterio el balón. El exceso de confianza de la línea defensiva permitió incluso alguna llegada sin peligro del equipo local.
En el minuto 12 de juego, Takeru Nagai aprovechaba un chut lejano de David López, que no pudo blocar el portero y cayó en el pie de nuestro máximo goleador. Seis minutos más tarde, tras una buena llegada de Jean Paul Medina por banda derecha, Takeru convertía el segundo. El equipo seguía sin jugar bien pero la diferencia de calidad marcaba una clara diferencia.
No obstante, en una lejana falta favorable al Torrassa, en el minuto 25, los locales recortarían la diferencia en un centro muy mal defendido que acabaría botando y pasando por encima del portero.
Los Colomenses reaccionaron con alguna llegada clara que no supieron convertir pero el marcador no se movió hasta el descanso.
Cinco minutos después del inicio de la segunda mitad, los locales empataban el partido con un chute muy lejano. La excesiva confianza de los jugadores visitantes se convirtió en nerviosismo y los hospitalenses se crecieron ante la posibilidad de puntuar por primera vez en lo que va de liga. Seis minutos más tarde, se mascaba la tragedia. Un balón largo, fácil para nuestra línea defensiva, se lo llevó el delantero local para llevarlo hasta el fondo de la red. Quedaba más de media hora pero nuestro Juvenil C se veía perdiendo en el campo del último clasificado.

La reacción no tardó en llegar y Nick Vargas, en el minuto 58, tras una excelente acción individual, empataba de nuevo el partido y elevaba los bajos ánimos de los colomenses.
El juego no mejoró pero el rival dejó de crear peligro y los nuestros empezaron a llegar por insistencia al área rival.
En el minuto 70, Arnau Roca ampliaba la distancia en otra excelente acción individual tras robar en campo rival y, Takeru Nagai, de nuevo en un magistral pase de Jean Paul Medina, convertía el tres a cinco dos minutos después.
El equipo visitante insistió hasta el final para seguir aumentando la distancia en el marcador, pero no fue hasta en el minuto 90 cuando, Nick Vargas, a través de un libre directo escorado, dejaba el marcador en el definitivo tres a seis.
En este partido debutaron los jugadores del Juvenil D Andrés Montes, Eric Santos y Joan Rojo.
El equipo se marcha líder al parón de carnaval y retomará la competición el fin de semana del 29 de febrero en casa, ante el Sant Martí Condal.