Els petits del Benjamí «B» en el torneig on ho van donar tot!

Benjamí «B»

Fase prèvia per al Torneig Sistrells Cup: El Benjamí B 2011 de la Grama jugava una fase classificatòria per a entrar en el gran torneig de la Sistrells Cup amb equips com Reial Madrid, Atlètic, París Saint Germain, Betis… Quedava enquadrat en un grup molt difícil amb el Mercantil, Sant Andreu, Vilassar de Mar i Vilassar de Dalt.
Primer partit contra Mercantil 1 a 5 guanyat per part dels nostres, jugant un gran partit i deixant grans sensacions.
Segon partit jugat contra Vilassar de Mar també guanyat amb el resultat de 3 a 1, sent els nostres superiors en joc i possessió, però amb excés de relaxació.
Tercer partit contra Sant Andreu. Partit intens que va acabar amb 2 a 2, començava a causar efecte el cansament, era el tercer partit en 2 hores, però els jugadors lluitaven al 100%.
Últim partit; ja classificats contra Vilassar de Dalt, que va acabar amb empat a dos. Innombrables ocasions que no es van materialitzar i els contraris en les seves arribades 2 gols. Finalment va tocar empatar amb molta lluita, domini total i lliurament. És més… es va estar molt prop de la remuntada!
L’objectiu estava complert i al maig ens espera gaudir d’aquest gran torneig.


Benjamín «B»

Fase previa Torneo Sistrells Cup: El Benjamín B 2011 de la Grama jugaba una fase clasificatoria para entrar en el gran torneo de la Sistrells Cup con equipos como Real Madrid, Atlético, Paris Saint Germain, Betis… Quedaba encuadrado en un grupo muy difícil con el Mercantil, Sant Andreu, Vilassar de Mar y Vilassar de Dalt.  

Primer partido contra Mercantil 1 a 5 ganado por parte de los nuestros, jugando un gran partido y dejando grandes sensaciones. 

Segundo partido jugado contra Vilassar de Mar también ganado con el resultado de  3 a 1, siendo los nuestros superiores en juego y posesión, pero con exceso de relajación. 

Tercer partido contra Sant Andreu. Partido intenso que acabó con 2 a 2, empezaba a causar efecto el cansancio, era el tercer partido en 2 horas, pero los jugadores luchaban al 100%. 

Último partido ya clasificados contra Vilassar de Dalt, que acabó con empate a dos. Innumerables ocasiones que no se materializaron y los contrarios en sus llegadas 2 goles. Finalmente tocó empatar con mucha lucha, dominio total y entrega. Es más… ¡se estuvo muy cerca de la remontada!

El objetivo estaba cumplido y en mayo nos espera disfrutar de este gran torneo.

Por admin