El primer equip de la Fundació Esportiva Grama es varen desplaçar a la jornada 16 a casa dels Veterans Catalunya, segon ara amb 38 punts per 19 els de la Fundació Grama, on l’equip local va tenir la sort de cara i van marcar tot just en els primers 19 minuts dos gols que complicava i molt el partit.

Però l’esforç dels dirigits per Carlos Martínez va servir per acostar-se cada cop més a la porteria rival mitjançant un gol de Alberto López al minut 35, el seu sisè de nomès vuit convocatòries, i el nostre primer equip es tornès a ficar al joc.

Finalment i a pesar de la derrota, la bona imatge donada per l’equip de la Fundació Grama servirà perquè amb continuació arribin les victòries i els punts necessaris per anar pujant a la classificació, on ens mereixem estar!

La jornada 17 d’aquest grup 15, el primer equip de la Fundació Grama rebrà al Montcada, quart classificat amb 29 punts,  el diumenge 2 de febrer a les 11:45 hores al Nou Municipal de Santa Coloma. És per això que animem a tots els aficionats al futbol que s’acostin a l’estadi a gaudir durant un parell d’hores d’espectacle.

Alé Grama!!!

El primer equipo de la Fundació Esportiva Grama se desplazaron a la jornada 16 en casa de los Veteranos Cataluña, segundo ahora con 38 puntos por 19 los de la Fundación Grama, donde el equipo local tuvo la suerte de cara y marcaron apenas en los primeros 19 minutos dos goles que complicaba y mucho el partido.

El equipo local de los Veteranos que con la suerte de cara marcaron apenas en los primeros 19 minutos dos goles que complicaba y mucho el partido.

Pero el esfuerzo de los dirigidos por Carlos Martínez sirvió para acercarse cada vez más a la portería rival mediante un gol de Alberto López en el minuto 35, su sexto de sólo ocho convocatorias, y nuestro primer equipo se volviera a meter en el juego.

Finalmente ya pesar de la derrota, la buena imagen dada por el equipo de la Fundación Grama servirá para con continuación lleguen las victorias y los puntos necesarios para ir subiendo en la clasificación, ¡donde nos merecemos estar!

La jornada 17 de este grupo 15, el primer equipo de la Fundación Grama recibirá al Moncada, cuarto clasificado con 29 puntos, el domingo 2 de febrero a las 11:45 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma. Es por ello que animamos a todos los aficionados al fútbol que se acerquen al estadio a disfrutar durante un par de horas de espectáculo.

Por admin