L’Infantil A de la Fundació Grama ha trencat la seva ratxa negativa amb un triomf davant el Badalona, vuitè classificat amb 15 punts.

A pesar de que els dirigits per Rubén Blanco són penúltims a la taula, tenen 12 punts ara i amb aquesta victòria val més per la confiança i moral davant els importants encreuaments dels pròxims mesos fins a final de temporada.

La victòria no va ser gens fàcil i menys començant per un penalti en contra al minut 19. Però va resurgir la figura del partit. Israel Puerto, qui va empatar al minut 34 i donar aventatja a l’inici de la segona part, al 57′.

Encara que els visitants del Vallès Occidental van empatar el partit al minut 60, nou minuts desprès va completar la seva tanda Israel Puerto amb el seu hattrick particular deixant el marcador definitiu de 3-2 per als nois de la Fundació Grama.

El jove jugador Israel Puerto porta 5 gols en tres partits convocats com a titular amb un promedi mitjà de 0’7 gols per partit. Contra el Badalona va ser el seu quart partit com a suplent.

A la jornada 15 els jugadors de Santa Coloma viatjaran a casa del Sants, rival directe a la classificació a una plaça per davant empatats a punts, 12. Això serà el diumenge 2 de febrer a les 10 hores al Camp de Futbol de L’Energia.

Vinga i veniu a donar suport a l’equip de la Fundació Esportiva Grama tant a fora com al nostres estadi municipal per animar tots els joves jugadors.

Alé Grama!!!

El Infantil A de la Fundación Grama ha roto su racha negativa con un triunfo ante el Badalona , octavo clasificado con 15 puntos .

A pesar de que los dirigidos por Rubén Blanco son penúltimos en la tabla, tienen 12 puntos ahora y con esta victoria vale más por la confianza y moral ante los importantes cruces de los próximos meses hasta final de temporada .
La victoria no fue nada fácil y menos empezando por un penalti en contra en el minuto 19 . Pero resurgir la figura del partido. Israel Puerto , quien empató en el minuto 34 y dar aventaja al inicio de la segunda parte , en el 57 ‘ .

Aunque los visitantes de Barcelona empataron el partido en el minuto 60 , nueve minutos después completó su tanda Israel Puerto con su hattrick particular dejando el marcador definitivo de 3-2 para los chicos de la Fundación Grama .

El joven jugador Israel Puerto lleva 5 goles en tres partidos convocados como titular con un promedio medio de 0,7 goles por partido . Contra el Badalona fue su cuarto partido como suplente.

En la jornada 15 los jugadores de Santa Coloma viajarán en casa del Santos , rival directo en la clasificación a una plaza por delante empatados a puntos, 12 . Esto será el domingo 2 de febrero a las 10 horas en el Campo de Fútbol de La Energía .

Venga y venga a apoyar al equipo de la Fundació Esportiva Grama tanto fuera como en nuestros estadio municipal para animar a todos los jóvenes jugadores .

Por admin