combarros1

El passat dijous, 23 de Gener, ens va visitar al Nou Camp Municipal de Futbol, Carles Combarros, President del Grup Municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Ens va visitar acompanyat per Santi Martínez, secretari del Grup Municipal de CiU. Ambdós van poder comprovar les millores a l’estadi guiats pel nostre President, Antonio Morales, pel Vicepresident Jaume Abelló i pels Directius Xavi Samper i Daniel Borrallo.
Des de la Fundació Esportiva Grama volem agrair la seva visita i convidar-los a que vinguin a veure als nostres nois i noies qualsevol dia de competició. ALÉ GRAMA!!!!

El pasado jueves, 23 de Enero, nos visitó, en el Nou Camp Municipal de Fútbol, Carles Combarros, Presidente del Grupo Municipal de Convergencia i Unió en el Ayuntamiento de Santa Coloma de Gramenet. Nos visitó acompañado por Santi Martínez, secretario del Grupo Municipal de CiU. Ambos pudieron comprobar las mejoras en el estadio guiados por nuestro Presidente, Antonio Morales, por el Vicepresidente, Jaume Abelló y por los Directivos Xavi Samper y Daniel Borrallo.
Desde la Fundació Esportiva Grama queremos agradecer su visita e invitarles a que vengan a ver a nuestros chicos y chicas cualquier día de competición. ALÉ GRAMA!!!!

 

Por admin