El Preferent Juvenil de la Fundació Grama cau davant el cuer, la Fundación Privada Hermes, per un 1-0.

El gol en contra rebut al minut 30 va ser una llosa que es podia superar però els jugadors dirigits per Toni Rovira i l’Isma Poveda ho van intentar de totes les maneras però va ser un partit molt espès.

Amb aquesta derrota que, si en un principi tots els pronòstics ens donaven a l’equip de la Fundació Grama com a favorit, aquesta lliga del grup 4 cada partit hi ha que guanyarlo minut a minut i cada rival a batre es te d’afrontar amb totes posibilitats de cara.

Malgrat aquest resultat la FEG segueix a la vuitena posició amb 27 punts per aquesta segona derrota dels últims cinc enfrontaments.

A la següent jornada, la 20, la Fundació Grama rebrà al Sant Ignasi, tretzè classificat amb 23 punts, quatre menys que els de Santa Coloma, que faran tot el posible per tornar a dominar el joc, disfrutant jugant, i aconseguir guanyar el pròxim dissabte 22 de febrer des de les 18 hores, a casa, al Nou Municipal.

Alé Grama!!!

El Preferente Juvenil de la Fundación Grama cae ante el colista , la Fundación Privada Hermes , por un 1-0 .

El gol en contra recibido en el minuto 30 fue una losa que se podía superar pero los jugadores dirigidos por Toni Rovira y Isma Poveda lo intentaron de todas las maneras pero fue un partido muy espeso .

Con esta derrota que , si en un principio todos los pronósticos nos daban al equipo de la Fundación Grama como favorito , esta liga del grupo 4 cada partido hay que guanyarlo minuto a minuto y cada rival a batir se tiene que afrontar con todas posibilidades de cara .

A pesar de este resultado la FEG sigue en la octava posición con 27 puntos por esta segunda derrota de los últimos cinco enfrentamientos .

En la siguiente jornada , la 20, la Fundación Grama recibirá en San Ignacio , decimotercer clasificado con 23 puntos , cuatro menos que los de Santa Coloma , que harán todo lo posible para volver a dominar el juego , disfrutando jugando , y conseguir ganar el próximo sábado 22 de febrero desde las 18 horas , en casa , en el Nou Municipal .

Por admin