A la jornada 17, el jugadors de la Fundació Grama han tret un just resultat al IME Arístides Maillol contra el Collblanc Sants.

El resultat final de empat a 4-4 dóna un important punt a casa d’un rival directe com és el tercer classificat just sota l’equip de Rafa Avilés i Ramón Domínguez.

Hi ha que resaltar les paraules del primer entrenador, Rafa Avilés, quan ’va ser un partit molt dur perquè van tenir que remuntar un 3-0 en contra’.

L’equip de la Fundació Grama va ficar-se al partit amb els gols de Raúl Castillo, Víctor Espinola i de Daniel Chavarría que feia el 3-3. Carlos Gonzalo va adelantar als de Santa Coloma que finalment van ser empatats a l’últim moment. Felicitats, equip de la Fundació Grama.

A la jornada 18 continua l’emoció a aquest grup 21 perquè la Fundació Grama rep al líder, l’Escola Pía Sarrià, el pròxim diumenge 23 de febrer des de les 18 hores al Nou Municipal de Santa Coloma.

Vinga tots i totes socis i aficionats al futbol de Santa Coloma a recolzar pel liderat al nostre equip de la Fundació Grama!!!

Alé Grama!!!

En la jornada 17 , el jugador de la Fundación Grama han sacado un justo resultado al IME Arístides Maillol contra el Collblanc Santos .

El resultado final de empate a 4-4 da un importante punto en casa de un rival directo como es el tercer clasificado justo debajo del equipo de Rafa Avilés y Ramón Domínguez .

Hay que resaltar las palabras del primer entrenador , Rafa Avilés , cuando ‘fue un partido muy duro porque tuvieron que remontar un 3-0 en contra ‘ .

El equipo de la Fundación Grama meterse en el partido con los goles de Raúl Castillo, Víctor Espinola y de Daniel Chavarría que hacía el 3-3 . Carlos Gonzalo adelantó a los de Santa Coloma que finalmente fueron empatados en el último momento . Felicidades , equipo de la Fundación Grama .

En la jornada 18 continúa la emoción a este grupo 21 para que la Fundación Grama recibe al líder , la Escuela Pía Sarrià, el próximo domingo 23 de febrero desde las 18 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma .

Vamos todos y todas socios y aficionados al fútbol de Santa Coloma a apoyar por el liderato a nuestro equipo de la Fundación Grama !

Por admin