Sis gols de Mariano Vela destaquen de la golejada de l’Aleví D de la F.E. Grama a La Florida per 11-0

Desprès de la gran victòria a casa de l’Escola Ángel Pedraza per 2 a 9, l’Aleví D de la Fundació Grama aconsegueix una altra golejada davant La Florida i d’aquesta manera amb quatre victòries dels últims cinc partits pot seguir entre els quatre equips més potents d’aquest grup 10 de Tercera Divisió.

Va obrir Mauro Aragó la llauna d’aquesta golejada al minut 5, que ja porta 7 a la lliga, seguit d’un pòquer de gols de Mariano Vela, que porta 9 gols al seu compte particular.

Amb aquest parcial de 5-0 Xavier Aranda fica el sisè, seguit d’Adriàn Gutiérrez, Guillem Morales, Marc Alvear i dos més de Mariano que deixaven l’11-0.

Els 40 punts en 13 victòries i un empat, fan que l’equip dirigit per l’Isma Román es consolidi en aquesta segona posició desprès de sengles derrotes de l’Escola Brafa i de l’Arrabal, que estaven per damunt dels de Santa Coloma.

«Gran victoria que nos coloca en el segundo lugar de la clasificación»

El mateix Isma Román ens explica com va ser el partit segons ell mateix: «Victoria por un contundente resultado 11 – 0, partido bastante encarrilado en los primeros 15 minutos  con un 5-0 a favor, equipo rival con poco juego y fácil de llegarles al área. Goles de: 1 de Mauro, 6 de Mariano, 1 Adrián, 1 Guillem, 1 Aranda y 1 Marc. Gran victoria que nos coloca en el segundo lugar de la clasificación.»

Encara que cap partit és fàcil, va ser una bona oportunitat de sumar i que no va desaprofitar per seguir a dalt a la jornada 17 l’equip de la Fundació Grama davant La Florida, que segueix onzè classificat amb 20 punts.

A la jornada 18 es veurà un emocionant partit al camp Meiland-Col.legi Sant Joan Baptiste del Neurofutbol, cinquè amb 34 punts, el diumenge 23 de febrer des de les 14 hores on el conjunt de la Fundació Grama voldrà sumar per pressionar al líder, el Catalònia, que està a nomès tres punts dels de Santa Coloma.

Alé Grama!!!

Después de la gran victoria en casa de la Escuela Ángel Pedraza por 2 a 9, el Alevín D de la Fundación Grama logra otra goleada ante LA Florida y de esta manera con cuatro victorias de los últimos cinco partidos puede seguir entre los cuatro equipos más potentes de este grupo 10 de Tercera División .

Abrió Mauro Aragón la lata de esta goleada en el minuto 5 , que ya lleva 7 en la liga, seguido de un póquer de goles de Mariano Vela , que lleva 9 goles en su cuenta particular .

Con este parcial de 5-0 Xavier Aranda mete el sexto , seguido de Adrián Gutiérrez , Guillem Morales , Marco Alvear y dos más de Mariano que dejaban el 11-0 .

Los 40 puntos en 13 victorias y un empate , hacen que el equipo dirigido por Isma Román se consolide en esta segunda posición después de sendas derrotas de la Escuela Brafa y del Arrabal , que estaban por encima de los de Santa Coloma .

Aunque ningún partido es fácil , fue una buena oportunidad de sumar y que no desaprovechó para seguir arriba en la jornada 17 el equipo de la Fundación Grama ante La Florida , que sigue undécimo clasificado con 20 puntos .