El Prebenjamí D FEGrama dirigit per Juanma Amate va perdre davant la visita del líder, l’Horta, per 2-5.

El partit va començar amb un parcial de 0-4 contra els interessos de la FEGrama i només Joel Edaoui i Alex Rebollo van marcar per reduir distàncies al Municipal Les Oliveres però on la remuntada no va poder finalment ser efectiva.

Si en l’anterior jornada al Municipal Menorca la Penya Barcelonista Barcino va començar marcant, Marcel Vaig venir de la FEGrama va empatar poc després tot i que es van emportar els locals la victòria.

Amb només dos punts, el conjunt de la Fundació Grama té dos empats que el situen en la tretzena posició. Així que molts ànims que el treball donarà els seus fruits.

El Prebenjamí D FEG li tocarà jugar a la jornada 6 a elComplex Esportiu Maresme-Llull de Pujadas CD, cuer amb 1 punt, el diumenge 9 de novembre des de les 10 hores.

El Prebenjamí D FEGrama dirigido por Juanma Amate perdió ante la visita del líder, el Horta, por 2-5.

El partido comenzó con un parcial de 0-4 contra los intereses de la FEGrama y solo Joel Edaoui y Alex Rebollo marcaron para reducir distancias en el Municipal Les Oliveres pero donde la remontada no pudo finalmente ser efectiva.

Si en la anterior jornada en el Municipal Menorca la Penya Barcelonista Barcino comenzó marcando, Marcel Viñé de la FEGrama empató poco después aunque se llevaron los locales la victoria.

Con solo dos puntos, el conjunto de la Fundación Grama tiene dos empates que le sitúan en la treceava posición. Así que muchos ánimos que el trabajo dará sus frutos.

El Prebenjamín D FEG le tocará jugar en la jornada 6 en elComplex Esportiu Maresme-Llull del Pujadas CD, colista con 1 punto, el domingo 9 de noviembre desde las 10 horas.

pre d,sergio moreno fotos, fundacio grama ,santa coloma
pre d,sergio moreno fotos, fundacio grama ,santa coloma

descarga (1) descarga (2) descarga (3)

fundacio grama,santa coloma
fundacio grama,santa coloma

Alé Grama!!!

Llegeix més articles/Lee  más artículos:

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

L’Amateur FEGrama segueix líder però s’encalla amb un empat amb el perseguidor, el Cabrils (0-0)  http://fegrama.cat/web/?p=6307

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629019&CodGrupo=20111633&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=20111633&codcompeticion=19629019″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin