prebenjami c fundacio grama santa coloma

El Prebenjamí C FEGrama dirigit per Chema Valls i Víctor Zudaire va golejar a la Penya Barcelonista Anguera per 9-0.

Si en l’anterior jornada no va poder assaborir la victòria després de caure a Les Oliveres davant la Vila Olímpica Club Esportiu per 2-6, aquesta única derrota en cinc jornades ha servit perquè els jugadors de la FEGrama tornin a donar-ho tot i confiar en ells mateixos per aconseguir la victòria com en aquesta davant el conjunt de Barcelona que li tornen a situar de la cinquena a la quarta posició en la classificació d’aquest grup 22.

Finalment es van endur els tres punts el líder i amb dotze punts el conjunt de la Fundació Grama queda a la quarta posició de la classificació només per darrere de Young Talent, Llefià i el líder, la Vila Olímpica amb 13 punts.

Va avançar el gol d’Hugo Espasa per a la FEGrama i després un doblet de Manuel Romero amb un llançament de penal transformat, que acabaria amb un hattrick, deixaven un parcial de 3-0.

Ferran Flors faria el mateix i marcaria un altre hattrick que ampliaven la distància amb el rival a 6-0.

El 7-0 va ser un gol en pròpia porta i el vuitè gol d’Hugo i el definitiu de Manuel van deixar el lluminós de les Oliveres el marcador de 9-0.

A la jornada 6 d’aquest grup 22, el conjunt de Santa Coloma viatjarà al Municipal Badalona Sud, rival directe com és el Young Talent CLub Futbol, tercer amb 12 punts, el diumenge 9 de novembre a les 11 hores.

El Prebenjamín C FEGrama dirigido por Chema Valls y Víctor Zudaire goleó a la Penya Barcelonista Anguera por 9-0.

Si en la anterior jornada no pudo saborear la victoria tras caer en Les Oliveres ante la Vila Olímpica Club Esportiu por 2-6, esa única derrota en cinco jornadas ha servido para que los jugadores de la FEGrama vuelvan a darlo todo y confiar en ellos mismos para conseguir la victoria como en esta ante el conjunto de Barcelona que le vuelven a situar de la quinta a la cuarta posición en la clasificación de este grupo 22.

Finalmente se llevaron los tres puntos el líder y con doce puntos el conjunto de la Fundació Grama queda en la cuarta posición de la clasificación solo por detrás de Young Talent, Llefià y el líder, la Vila Olímpica con 13 puntos.

Adelantó el gol de Hugo Espada para la FEGrama y luego un doblete de Manuel Romero con un lanzamiento de penalti transformado, que acabaría con un hattrick, dejaban un parcial de 3-0.

Ferran Flores haría lo propio y marcaría otro hattrick que ampliaban la distancia con el rival a 6-0.

El 7-0 fue un gol en propia puerta y el octavo gol de Hugo y el definitivo de Manuel dejaron el luminoso de Las Oliveres el marcador de 9-0.

En la jornada 6 de este grupo 22, el conjunto de Santa Coloma viajará al Municipal Badalona Sud, rival directo como es el Young Talent CLub Futbol, tercero con 12 puntos, el domingo 9 de noviembre a las 11 horas.

 

El Prebenjamí C FEGrama remunta espectacularment al Pomar a Les Oliveres (3-2)
El Prebenjamí C FEGrama remunta espectacularment al Pomar a Les Oliveres (3-2) la jornada anterior

 

Alé Grama!!!

Llegeix més articles/Lee  más artículos:

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

L’Amateur FEGrama segueix líder però s’encalla amb un empat amb el perseguidor, el Cabrils (0-0)  http://fegrama.cat/web/?p=6307

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629019&CodGrupo=20111309&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=20111309&codcompeticion=19629019″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin