El Benjamí C FEGrama dirigit per Víctor Díaz va tornar a golejar aquest cop a Santa Coloma davant la Penya Barcelonista Collblanc Sants per un rotund 9-1.

Els nois de la Fundació Grama es mantenen en la segona posició en la classificació amb quatre de quatre de victòries i amb una jornada menys que el líder Turó de la Peira.

El primer gol per als de la FEGrama va ser d’Antonio Ferreira que va marcar un doblet consecutiu i després un altre doblet d’Iker Quintana. Amb el 4-1 va arribar el gol de Marc Ortega, que acabaria amb un hattrick. Jonathan Carrillo va tancar el resultat amb el seu gol.

El conjunt de la Fundació Grama en aquest grup 8 de Tercera Divisió jugarà al Complex Esportiu de Can Dragó del Congrés Club Esportiu, dotzè classificat amb 3 punts, el proper dissabte 8 de novembre des de les 13:00 hores.

El Benjamín C FEGrama dirigido por Víctor Díaz volvió a golear esta vez en Santa Coloma ante la Penya Barcelonista Collblanc Sants por un rotundo 9-1.

Los chicos de la Fundació Grama se mantienen en la segunda posición en la clasificación con cuatro de cuatro de victorias y con una jornada menos que el líder el Turó de la Peira.

El primer gol para los de la FEGrama fue de Antonio Ferreira que marcó un doblete consecutivo y luego otro doblete de Iker Quintana. Con el 4-1 llegó el tanto de Marc Ortega, que acabaría con un hattrick. Jonathan Carrillo cerró el resultado con su gol.

El conjunto de la Fundación Grama en este grupo 8 de Tercera División jugará en el Complex Esportiu de Can Dragó del Congrés Club Esportiu, doceavo clasificado con 3 puntos, el próximo sábado 8 de noviembre desde las 13:00 horas.

 

Golejada de la Fundació Grama al BonPastor a Santa Coloma
Golejada de la Fundació Grama al BonPastor a Santa Coloma la jornada anterior

Alé Grama!!!

Llegeix més articles/Lee  más artículos:

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629017&CodGrupo=19973499&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19973499&codcompeticion=19629017″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin