L’Aleví D FEGrama dirigit per Aitor Mezquiriz i Albert Massa ha tornat a emportar-se la victòria amb golejada en la seva visita als Salesians Bosco-Horta per 1-5.

És la quarta victòria consecutiva que el situen tercer classificat en el grup de quatre equips amb 12 punts a remolc del Badalona, amb 15.

El conjunt de la Fundació Grama ha remuntat dela quarta posició gràcies al triplet de gols d’Adrián Gutiérrez Camps, al gol de Joao Fernando i al penal transformat per David Romeu.

Per a la jornada 6, el conjunt de la Fundació Grama rebrà a Santa Coloma a l’Escola Premier Barcelona, cinquè classificat, el diumenge 2 de novembre des de les 14.10 hores.

El Alevín D FEGrama dirigido por Aitor Mezquiriz y Albert Massa ha vuelto a llevarse la victoria con goleada en su visita a los salesians Bosco-Horta por 1-5.

Es la cuarta victoria consecutiva que le sitúan tercer clasificado en el grupo de cuatro equipos con 12 puntos a remolque del Badalona, con 15.

El conjunto de la Fundació Grama ha remontado dela cuarta posición gracias al triplete de goles de Adrián Gutiérrez Campos, al gol de Joao Fernando y al penalti transformado por David Romeu.

Para la jornada 6, el conjunto de la Fundació Grama recibirá en Santa Coloma a la Escola Premier Barcelona, quinto clasificado, el domingo 2 de noviembre desde las 14:10 horas.

Alevi__D_FEG fundacio grama Santa Coloma BON PASTOR @chemacarva
Alevi__D_FEG fundacio grama Santa Coloma BON PASTOR @chemacarva

 

Alé Grama!!!

Llegeix més articles/Lee  más artículos:

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628998&CodGrupo=19976597&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19976597&codcompeticion=19628998″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin