El Juvenil C va merèixer un millor resultat

El Juvenil C va caure derrotat 5-3 davant el Diagonal CE. El treball de la Grama va merèixer un millor resultat, tot i la derrota les sensacions fossin positives.

Partit amb bon joc i molta feina per part de la Grama, un equip que arribava amb moltes baixes per lesió que els deixava amb només un únic canvi. La manca d’encert de cara a porteria va fer que els colomencs no poguessin posar-se per davant en el marcador al desaprofitar diverses ocasions.

En els minuts 18 i 20 es van avançar els locals, Yeison va retallar distàncies en el 40 però tan sols dos minuts més tard arribaria el 3-1 amb què es va arribar al descans. A la segona meitat arribaria el quart, John va fer el 4-2 per a la Grama, i en el tram final va arribar el cinquè gol local i el 5-3 obra de Samuel.

El Juvenil C cayó derrotado 5-3 ante el Diagonal CE. El trabajo de la Grama mereció un mejor resultado, pese a la derrota las sensaciones fueran positivas.

Partido con buen juego y mucho trabajo por parte de la Grama, un equipo que llegaba con muchas bajas por lesión que les dejaba con solamente un único cambio. La falta de acierto de cara a portería hizo que los colomenses no pudieran ponerse por delante en el marcador al desaprovechar varias ocasiones.

En los minutos 18 y 20 se adelantaron los locales, Yeison recortó distancias en el 40 pero tan solo dos minutos más tarde llegaría el 3-1 con el que se llegó al descanso. En la segunda mitad llegaría el cuarto, John hizo el 4-2 para la Grama, y en el tramo final llegó el quinto gol local y el 5-3 obra de Samuel.