Derrota voluminosa de l’Aleví-Benjamí per finalitzar la temporada

L’Aleví-Benjamí va caure derrotat per un voluminós 9-1 davant el FC Martinenc.

La Grama es va enfrontar a un rival fort que va estar molt afortunat de cara a porta a la primera meitat. Molt aviat arribaria el 1-0 ia la mitja part s’arribaria 4-0. Les colomenques es van enfonsar i físicament estaven molt cansades.

La Fundació ho va intentar però sense sort davant un rival que va ser molt superior. A falta de deu minuts va arribar l’únic gol de les de Santa Coloma. Un partit complicat i dur per finalitzar la lliga, queden dues jornades però la FE Grama ja no juga cap partit, dues jornades de descans.

El Alevín-Benjamín cayó derrotado por un abultado 9-1 ante el FC Martinenc.

La Grama se enfrentó a un rival fuerte que estuvo muy afortunado de cara a puerta en la primera mitad. Muy pronto llegaría el 1-0 y a la media parte se llegaría 4-0. Las colomenses se vinieron abajo y físicamente estaban muy cansadas.

La Fundació lo intentó pero sin suerte ante un rival que fue muy superior. A falta de diez minutos llegó el único gol de las de Santa Coloma. Un partido complicado y duro para finalizar la liga, quedan dos jornadas pero la FE Grama ya no juega ningún partido, dos jornadas de descanso.