Gran segona part del Cadet E

El Cadet E va guanyar 4-1 davant la UD Molinos, tres punts per acostar-se al segon lloc de la lliga.

Primera meitat on la Grama no va trobar el ritme adequat de pilota i tampoc va estar encertada de cara a porta. Els colomencs van fallar fins a quatre ocasions clares de gol mentre el rival al contraatac creava perill i en el descompte va marcar el 0-1.

A la segona meitat els locals van sortir amb un altre aire, tenint paciència i jugant a gran nivell. Amb aquest canvi de xip dels colomencs van remuntar amb quatre gols. Toca destacar el gran partit del capità, Sergio, i també l’entrada de Joel al minut 55 que va estar molt bé marcant i assistint.

El Cadete E ganó 4-1 ante la UD Molinos, tres puntos para acercarse al segundo puesto de la liga.

Primera mitad donde la Grama no encontró el ritmo adecuado de balón y tampoco estuvo acertada de cara a puerta. Los colomenses fallaron hasta cuatro ocasiones claras de gol mientras el rival al contraataque creaba peligro y en el descuento marcó el 0-1.

En la segunda mitad los locales salieron con otro aire, teniendo paciencia y jugando a gran nivel. Con ese cambio de chip los colomenses remontaron con cuatro goles. Toca destacar el gran partido del capitán, Sergio, y también la entrada de Joel en el minuto 55 que estuvo muy bien marcando y asistiendo.