El Juvenil B FEG dirigit per Javi Murillo no ha aconseguit sumar en aquesta cinquena jornada d’aquest grup 5 de Primera Divisió a casa davant l’AT. Masnou (1-2).

Tot i avançar-se al marcador amb un gol de Carlos Ovejero a escassos cinc minuts del final del partit, una remuntada sorprenent ens deixa sense sumar al Nou Municipal de Santa Coloma.

«Ens vam deixar remuntar el partit en el temps de descompte»

El mateix entrenador Javi Murillo ens comenta el partit: «Ens vam deixar remuntar el partit en el temps de descompte. Amb una molt mala primera part nostra en què no creem res d’ocasions de cara a porta. Tot el contrari que en la segona meitat , on ens trobem amb moltes ocasions que no aconseguim realitzar fins que en el minut 85 fiquem un gol que ens posa al davant. a partir d’aquí, ens relaxem i en 5 minuts ens remunten el partit amb molta facilitat «.

Per a la jornada 6, l’equip FEGrama viatjarà al Municipal Cirera, quart classificat amb 9 punts, el dissabte 8 de novembre des de les 16:30 hores.

Amb aquesta tercera victòria de quatre jornades més un empat, els de la Fundació Grama es col·loquen segons amb deu punts després del Cerdanyola.

El proper dissabte 1 de novembre, el nostre conjunt de la Fundació Grama (segon classificat amb 10 punts) rebrà al Nou Municipal de Santa Coloma al Masnou, novè amb cinc punts, des de les 16:45 hores.

El Juvenil B FEG dirigido por Javi Murillo no ha conseguido sumar en esta quinta jornada de este grupo 5 de Primera División en casa ante el AT. Masnou (1-2).

A pesar de avanzarnos en el marcador con un gol de Carlos Ovejero a escasos cinco minutos del final del encuentro, una remontada sorprendente nos deja sin sumar en el Nou Municipal de Santa Coloma.

El mismo entrenador Javi Murillo nos comenta el partido: «Nos dejamos remontar el partido en el tiempo de descuento. Con una muy mala primera parte nuestra en la que no creamos nada de ocasiones de cara a puerta. Todo lo contrario que en la segunda mitad, donde nos encontramos con muchas ocasiones que no conseguimos realizar hasta que en el minuto 85 metemos un gol que nos pone por delante. A partir de ahí, nos relajamos y en 5 minutos nos remontan el partido con mucha facilidad».

Para la jornada 6, el equipo FEGrama viajará al Municipal Cirera, cuarto clasificado con 9 puntos, el sábado 8 de noviembre desde las 16:30 horas.

Con esta tercera victoria de cuatro jornadas más un empate, los de la Fundació Grama se colocan segundos con diez puntos tras el Cerdanyola.

El pròximo sábado 1 de noviembre, nuestro conjunto de la Fundació Grama (segundo clasificado con 10 puntos) recibirá en el Nou Municipal de Santa Coloma al Masnou, noveno con cinco puntos, desde las 16:45 horas.

Alé Grama!!!

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19750718&codcompeticion=19624804″ ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18563099&codcompeticion=18473289″ target=»blank» ]Classificació[/button]

 

Por admin