El Cadet A FEGrama dirigit per David Martín i Luis Hernando més el delegat Ramon Domínguez no ha pogut amb el líder a casa.

Aquest partit de la jornada 5 ha estat el de la segona derrota de la Fundació Grama que va aguantar molt bé la primera meitat el Sant Andreu, que en la segona va aprofitar dues ocasions clares per anar-se’n al marcador (2-0) i continuar líder empatat amb la Unificació Llefià.

Els nostres de la FEGrama baixen de la cinquena posició a la vuitena amb 7 punts.

Per a la jornada 6, els de Santa Coloma rebran a casa el Santa Eulàlia, rival directe sisè classificat amb 7 punts, al Nou Municipal el dissabte 8 de novembre des de les 14:30 hores.

El Cadete A FEGrama dirigido por David Martín y Luis Hernando más el delegado Ramón Domínguez no ha podido con el líder en su casa.

Este partido de la jornada 5 ha sido el de la segunda derrota de la Fundació Grama que aguantó muy bien la primera mitad al Sant Andreu, quien en la segunda aprovechó dos ocasiones claras para irse en el marcador (2-0) y seguir líder empatado con la Unificación Llefià.

Los nuestros de la FEGrama bajan de la quinta posición a la octava con 7 puntos.

Para la jornada 6, los de Santa Coloma recibirán en casa el Santa Eulàlia, rival directo sexto clasificado con 7 puntos, en el Nou Municipal el sábado 8 de noviembre desde las 14:30 horas.

Cadete_A_FEG Fundacio grama Santa Coloma ARRABAL @chemacarva
Cadete_A_FEG Fundacio grama Santa Coloma ARRABAL @chemacarva

Alé Grama!!!

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628974&CodGrupo=19751003&CodTemporada=10&CodJornada=2″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18491106&codcompeticion=18473293″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin