El Juvenil B de la FE Grama segueix acosant al líder, el Turó de la Peira, desprès de la golejada a la Penya Barcelonista Barcino per 9-0.

El Nou Municipal de Santa Coloma va ser un fortí a aquesta jornada 16 del diumenge 16 de febrer on l’equip de la Fundació Grama va començar molt aviat a marcar amb el gol de Dayron al minut 9.

Amb la llauna oberta pel domini absolut dels jugadors dirigits per Javi Murillo, al minut 14 Marc Añigas va transformar un penal que donava més tranquilitat encara que el segon particular de Dayron pujaba el encara més abultat 3-0 al Nou Municipal de Santa Coloma.

La segona part va ser un festival de gols on va ficar el 4-0 Carlos Ovejero que faria un doblet, igual que Adrià Ramos i Marc Añigas. També va mullar Félix Millán.

En total, un resultat de 9-0 com a nova reivindicació a lo més alt de la classficació perquè estan a nomès 5 punts dels de Barcelona, el Turó de la Peira.

El partit que tenien a la jornada passada contra la Gornal es jugarà el diumenge 2 de març al Municipal Provençana per suspensió per lesió del col.legiat en el moment quam guanyaven per 0-5 a la mitja part.

A més, a la pròxima jornada l’equip de la Fundació Grama es desplaçarà al camp del cuer, el Catalònia, als Llars Mundet camp número 1, el pròxim diumenge 23 de febrer des de les 10 hores del matí.

Si voleu veure futbol de primera doneu suport als jugadors de la Fundació Grama que són a dalt de la classificació.

Alé Grama!!!

El Juvenil B de la FE Grama sigue Acos al líder , el Turó de la Peira , después de la goleada a la Peña Barcelonista Barcino por 9-0 .

El Nou Municipal de Santa Coloma fue un fortín en esta jornada 16 del domingo 16 de febrero donde el equipo de la Fundación Grama empezó muy pronto a marcar con el gol de Dayron en el minuto 9 .

Con la lata abierta por el dominio absoluto de los jugadores dirigidos por Javi Murillo , en el minuto 14 Marco Añigas transformó un penalti que daba más tranquilidad aunque el segundo particular de Dayron pujaba el aún más abultado 3-0 en el Nou Municipal de Santa Coloma .

La segunda parte fue un festival de goles donde metió el 4-0 Carlos Ovejero que haría un doblete , al igual que Adrián Ramos y Marc Añigas . También mojó Félix Millán .

En total , un resultado de 9-0 como nueva reivindicación en lo más alto de la classficació porque están a sólo 5 puntos de los de Barcelona, ​​el Turó de la Peira .

El partido que tenían en la jornada pasada contra la Gornal se jugará el domingo 2 de marzo en el Municipal Provençana por suspensión por lesión del colegiado en el momento quam ganaban por 0-5 en el descanso .

Además , la próxima jornada el equipo de la Fundación Grama se desplazará al campo del colista , el Catalònia , los Hogares Mundet campo número 1, el próximo domingo 23 de febrero desde las 10 horas de la mañana .

Si desea ver fútbol de primera deis apoyo a los jugadores de la Fundación Grama que están arriba de la clasificación .

Por admin