Desprès dels tres punts sobre un equip retirat de la competició (Fundación Hermes), l’Infantil C de la Fundació Grama ha caigut davant el líder, el Racing Sarrià, per un ajustat 1-2.

Per a l’equip dirigit per Rafa Muriel i Sergio Sierra nomès és la seva quarta derrota de 17 jornades i segueixen quarts a la classificació al grup dels de més de 30 punts. És la primera derrota a les últimes 5 jornades tot i avançar-se l’equip de la Fundació Grama mitjantçant un gol d’Iván Nuevo al minut 17.

El cara a cara contra el líder va estar a punt de sortir però varen remuntar tot i el bon partit dels nois de Santa Coloma a qui no queda més que felicitar-los per tota l’entrega i la línia que porten a la lliga de Segona Divisió al grup 22.

Serà a la jornada 18 on els jugadors de la Fundació Grama voldran sumar punts davant del Sistrells, setè amb 20 punts, a la Zona Esportiva Can Cabanyes el diumenge 23 de febrer des de les 14 hores.

Alé Grama!!!

Después de los tres puntos sobre un equipo retirado de la competición (Fundación Hermes), el Infantil C de la Fundación Grama ha caído ante el líder, el Racing Sarrià, por un ajustado 1-2.

Para el equipo dirigido por Rafa Muriel y Sergio Sierra sólo es la cuarta derrota de 17 jornadas y siguen cuartos en la clasificación al grupo de los de más de 30 puntos. Es la primera derrota en las últimas 5 jornadas aunque adelantarse el equipo de la Fundación Grama mediante un gol de Iván Nuevo en el minuto 17.

El cara a cara contra el líder estuvo a punto de salir pero fueron remontar a pesar del buen partido de los chicos de Santa Coloma al que no queda más que felicitarles por toda la entrega y la línea que llevan en la liga de Segunda división en el grupo 22.

Será en la jornada 18 donde los jugadores de la Fundación Grama querrán sumar puntos ante el Sistrells, séptimo con 20 puntos, en la Zona Deportiva Can Cabanyes el domingo 23 de febrero desde las 14 horas.

Por admin