El Juvenil A va tancar la pretemporada amb empat i victòria

El Juvenil A va jugar els seus dos últims partits amistosos de pretemporada, posant fi a la seva preparació. Diumenge arrenca la lliga (Grup 4 de Preferent) i la FE Grama s’enfrontarà al CP Sarrià a casa.

FE Grama 2-2 AE Prat

Els colomencs van sortir molt intensos i en els primers 20 minuts ja guanyaven 2-0 amb gols d’Aguado i Kevin, tots dos de xut creuat des de la dreta. A partir d’aquest moment la Grama va intentar fer-se amb el control del xoc però la seva inèrcia de voler atacar de forma tan directa va fer que no ho aconseguís.

Prat aconseguiria retallar distàncies amb un gol en un córner abans del descans. La segona meitat va ser més igualada i amb més perill de l’equip visitant que acabaria empatant després de rematar una falta lateral.

FC Santboià 1-3 FE Grama

Primers 45 minuts molt poc atractius de la Grama que no va saber fer-se amb el control i va concedir massa facilitats en defensa a un equip rival que va aconseguir avançar-se al minut 38. A la segona part els colomencs van fer un canvi radical tant en actitud com intensitat i joc.

Veguin va empatar i tot seguit van arribar els gols de Berrocal després d’un centre de Rubén i d’Iván després de culminar una bonica jugada individual des de la frontal de l’àrea.

FOTOS

El Juvenil A jugó sus dos últimos partidos amistosos de pretemporada, poniendo fin a su preparación. El domingo arranca la liga (Grupo 4 de Preferente) y la FE Grama se enfrentará al CP Sarrià en casa.

FE Grama 2-2 AE Prat

Los colomenses salieron muy intensos y en los primeros 20 minutos ya ganaban 2-0 con goles de Aguado y Kevin, ambos de tiro cruzado desde la derecha. A partir de ese momento la Grama intentó hacerse con el control del choque pero su inercia de querer atacar de forma tan directa hizo que no lo consiguiera.

El Prat lograría recortar distancias con un gol en un córner antes del descanso. La segunda mitad fue más igualada y con más peligro del equipo visitante que acabaría empatando tras rematar una falta lateral.

FC Santboià 1-3 FE Grama

Primeros 45 minutos muy poco atractivos de la Grama que no supo hacerse con el control y concedió demasiadas facilidades en defensa a un equipo rival que logró adelantarse en el minuto 38. En la segunda parte los colomenses hicieron un cambio radical tanto en actitud como intensidad y juego.

Veguin empató y acto seguido llegaron los goles de Berrocal tras centro de Rubén y de Iván tras culminar una bonita jugada individual desde la frontal del área.