La pilota aturada dóna tres punts

11gramacard

Bon debut a casa de la Fundació Esportiva Grama que va guanyar 2-o al FC Cardedeu. Un dia en què va destacar el gran partit al centre del camp del capità Roberto Morales, ajudant en tot moment a Edu Soler i manejant amb mestria la pilota.

Els dos equips ens van deixar uns primers 45 minuts avorrits, només una ocasió destacable i gairebé tot el partit la pilota va estar en el centre del camp. Primers moments amb ocasions, primer van ser els visitants amb un xut tímid a les mans de Texeira i després Cristóbal amb una rematada de cap desviada.

La Grama intentava controlar la pilota i buscava molt a Cristóbal penjant pilotes, en canvi el Cardedeu volia un joc molt més directe. Novament la defensa blava va estar a un nivell excel·lent, la ‘Doble R’ formada per Reyes i Rojas es va mostrar molt segura igual que en les bandes el debutant Djibi i Toshiki.

Al minut 20 Omar des de lluny va aprofitar que el porter rival estava avançat per buscar el gol però el seu xut acabaria topant amb el travesser. Sense novetats, ni ocasions clares, amb poc joc, així es van viure els següents minuts i amb el 0-0 els jugadors es van retirar per el túnel de vestidors.

La segona meitat va començar amb canvis en els dos equips, tres al Cardedeu i un a la FE Grama (Lolo per Albert). Els dos equips van començar elèctrics, van avisar els visitants i respondre Toni Texeira amb una gran aturada. I poc després, al minut 56, arribaria el primer gol. Jorge Rojas va rematar a gol un córner molt ben llançat per Omar.

Els colomencs es van fer els amos de la pilota i van desplegar bon joc buscant la sentència. Lolo amb un xut des de fora de l’àrea amb efecte va estar molt a prop d’aconseguir el segon però el porter del Cardedeu va detenir amb una gran estirada. Amb el pas dels minuts i conforme ens acostàvem al final els del Vallès Oriental es van animar a la recerca de l’empat amb algun xut llunyà i pilotes penjades.

I abans del xiulet final va aparèixer Cristóbal. Lolo va llançar magistralment una falta, el porter va desviar la pilota al pal i Cristóbal va recollir el rebuig per fer el 2-0 definitiu.

FITXA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ

Buen debut en casa de la Fundació Esportiva Grama que ganó 2-o al FC Cardedeu. En un día en el que destacó el gran partido en el centro del campo del capitán Roberto Morales, ayudando en todo momento a Edu Soler y manejando con maestría la pelota.

Los dos equipos nos dejaron unos primeros 45 minutos aburridos, solo una ocasión destacable y casi todo el partido la pelota estuvo en el centro del campo. Primeros momentos con ocasiones, primero fueron los visitantes con un tiro tímido a las manos de Texeira y después Cristóbal con un remate de cabeza desviado.

La Grama intentaba controlar la pelota y buscaba mucho a Cristóbal colgando balones, en cambio el Cardedeu quería un juego mucho más directo.  Nuevamente la defensa azulona estuvo a un nivel excelente, la ‘Doble R’ formada por Reyes y Rojas se mostró muy segura igual que en las bandas l debutante Djibi y Toshiki.

En el minuto 20 Omar desde lejos aprovechó que el portero rival estaba adelantado para buscar el gol pero su chute acabaría topándose con el larguero. Sin novedades, ni ocasiones claras, con poco juego, así se vivieron los siguientes minutos y con el 0-0 los jugadores se retiraron por e túnel de vestuarios.

La segunda mitad empezó con cambios en los dos equipos, tres en el Cardedeu y uno en la FE Grama (Lolo por Albert). Los dos equipos empezaron eléctricos, avisaron los visitantes y respondió Toni Texeira con un paradón. Y poco después, en el minuto 56, llegaría el primer gol. Jorge Rojas remató a gol un saque de esquina muy bien lanzado por Omar.

Los colomenses se hicieron los dueños de la pelota y desplegaron buen juego buscando la sentencia. Lolo con un disparo desde fuera del área con efecto estuvo muy cerca de conseguir el segundo pero el portero del Cardedeu detuvo con una gran estirada. Conforme pasaban los minutos y nos acercábamos a final los del Vallés Oriental se animaron en busca del empate con algún chute lejano y balones colgados.

Y antes del pitido final apareció Cristóbal. Lolo lanzó magistralmente una falta, el portero desvió el balón al palo y Cristóbal recogió el rechace para hacer el 2-0 definitivo.