El Cadet A torna a guanyar a pretemporada

El Cadet A segueix la seva pretemporada amb gran èxit a falta de dues setmanes per a l’inici de lliga.

Inici de partit molt igualat fins que el Prat va aconseguir avançar-se al marcador des del punt de pentalti. A partir d’aquest moment la Grama es va fer amb el control, empatant ràpidament per mediació de Lluc.

A la segona meitat es va mostrar molt superior la Fundació que li donaria la volta al marcador amb un gol de Javi en un córner (1-2). Al cap de pocs minuts Miguel posava el 1-3 després d’una jugada individual. D’aquí al final control absolut del joc. Més minuts i més sensacions positives per a l’equip.

El Cadete A sigue su pretemporada con gran éxito a falta de dos semanas para el inicio de liga.
Inicio de partido muy igualado hasta que el Prat consiguió adelantarse en el marcador desde el punto de pentalti. A partir de ese momento la Grama se hizo con el control, empatando rapidamente por mediación de Lucas.
En la segunda mitad se mostró muy superior la Fundació que le daría la vuelta al marcador con un gol de Javi en un córner (1-2). A los pocos minutos Miguel ponía el 1-3 tras una jugada individual. De ahí al final control absoluto del juego. Más minutos y más sensaciones positivas para el equipo.