El Juvenil A perd a Badalona

16/01/2023

Tocava derbi pels homes de Chesco Rivas, que gairebé un mes després del darrer partit tornaven a la competició regular a la Divisió d’Honor Juvenil. Un derbi mai és fàcil, menys encara al camp dels rivals, però l’equip va fer un bon partit on va merèixer més del que indica el marcador.

Precisament, qui va començar dominant el partit i gaudint de tímids apropaments va ser la Grama, que no va ser capaç de definir correctament. La més clara la va tindre Stephane en un mà a mà que no va ser capaç de finalitzar entre els 3 pals. Els locals també van poder gaudir d’algun apropament cap a la porteria de Marcos, que es va mostrar força segur.

Al segon temps, els badalonins apretarien una mica més i anotarien el primer gol del partit gràcies a una passada al segon pal quan s’arribava al 65′ de joc. I 7 minuts després en una jugada similar, arribaria el segon dels locals. Es posava tot molt complicat, però l’equip va lluitar i al 82′ Pau Garcia marcaria el 2-1 amb una bona rematada de cap a centrada de Serrano. La Grama ho intentaria fins al final i fins i tot es trobaria amb el pal de la porteria local, però finalment el partit va acabar 2-1 favorable als locals.

El Juvenil A jugarà aquesta setmana a casa davant la SD Huesca a partir de les 18:00h.

Tocaba derbi por los hombres de Chesco Rivas, que casi un mes después del último partido volvían a la competición regular en la División de Honor Juvenil. Un derbi nunca es fácil, menos aún en el campo de los rivales, pero el equipo hizo un buen partido en el que mereció más de lo que indica el marcador.

Precisamente, quien empezó dominando el partido y disfrutando de tímidos acercamientos fue la Grama, que no fue capaz de definir correctamente. La más clara la tuvo Stephane en mano a mano que no fue capaz de finalizar entre los 3 palos. Los locales también pudieron disfrutar de algún acercamiento hacia la portería de Marcos, que se mostró bastante seguro.

En el segundo tiempo, los badaloneses apretarían un poco más y anotarían el primer gol del partido gracias a un pase al segundo palo cuando se llegaba al 65′ de juego. Y 7 minutos después en una jugada similar, llegaría el segundo de los locales. Se ponía todo muy complicado, pero el equipo luchó y en el 82′ Pau Garcia marcaría el 2-1 con un buen remate de cabeza a centro de Serrano. La Grama lo intentaría hasta el final e incluso se encontraría con el palo de la portería local, pero finalmente el partido terminó 2-1 favorable a los locales.

El Juvenil A jugará esta semana en casa ante el SD Huesca a partir de las 18:00 h.