Cròniques dels Infantils (14-15/01/2023)

15/01/2023

Can Boixeres 2-1 Infantil A

Primera part molt fluixa, però a la segona millorem. Tot i això, ens marquen al final del partit, és un resultat injust pel vist al terreny de joc. Seguim aprenent!

Infantil B 2-1 Bufalá

Sant Ignasi 4-1 Infantil C

Partit molt complicat a causa del rival i de les baixes. A la primera part no ens sentim còmodes com a pilota en cap moment i cometem errors constantment en la pressió. Tot i això aconseguim un 1-1 al descans. A la segona part vam sortir molt millor, vam tenir diversos acostaments seguits i vam aconseguir ficar-los enrere i tenir el control de la pilota, fins que al min 46 ens xiulen un penal inexistent i ens fan fora a un jugador. Després d’això ens vam veure àmpliament superats i ens van fer tres goles (l’últim con genialitat de l’àrbitre inclosa, encara que no va ser l’única).

Infantil D 8-1 Singuerlín

Vam sortir molt bé amb les idees clares però no vam trobar el gol als 15 primers minuts, tenim 1 error defensiu el qual ens fa perdre el cap i ens fiquen el primer, Nosaltres seguim el nostre i al 33′ marquem el 1-1 ; aconseguim igualar el marcador. Al minut 35 vam aconseguir ficar el 2-1 i marxem al descans remuntant un partit que a priori estava sortint malament però ho vam aconseguir arreglar. A la segona part sortim adormits, ens dominen els primers 10 minuts però sabem al que anem i defensivament estem molt bé, i comencem una altra vegada a generar perill i arriben els gols un darrere l’altre. Cal millorar molt, encara queda per aprendre i això segueix endavant. No baixem intensitat i anem sumant poc a poc.

(Castellano)

Can Boixeres 2-1 Infantil A

Primera parte muy floja, segunda parte mejoramos, pero nos marcan al final, resultado injusto. Seguimos aprendiendo!

Infantil B 2-1 Bufalá

Sant Ignasi 4-1 Infantil C

Partido muy complicado debido al rival y a las bajas. En la primera parte no nos sentimos cómodos con balón en ningún momento y cometimos errores constantemente en la presión. Aún así logramos un 1-1 al descanso. En la segunda parte salimos mucho mejor, tuvimos varios acercamientos seguidos y conseguimos meterles atrás y tener el control del balón, hasta que en el min 46 nos pitan un penalti inexistente y nos echan a un jugador. Después de eso nos vimos ampliamente superados y nos hicieron tres goles (el último con genialidad del árbitro incluida, aunque no fue la única).

Infantil D 8-1 Singerlin

Salimos muy bien con las ideas claras pero no encontramos el gol en los 15 primeros minutos, tenemos 1 error defensivo el cual nos hace perder la cabeza y nos meten el primero, Nosotros seguimos a lo nuestro y en el 33′ marcamos el 1-1; conseguimos igualar el marcador. En el minuto 35 conseguimos meter el 2-1 y nos vamos al descanso remontando un partido que a priori estaba saliendo mal pero lo conseguimos arreglar. En la segunda parte salimos dormidos, nos dominan los primeros 10 minutos pero sabemos a lo que vamos y defensivamente estamos muy bien , y comenzamos otra vez a generar peligro y llegan los goles uno de tras de otro. Hay que mejorar mucho, aún queda por aprender y esto sigue para adelante. No bajamos intensidad y vamos sumando poco a poco.