Derrota amb un menys davant el Vilassar

16/01/2023

Era un partit important i l’ambient al Nou Municipal de Santa Coloma va ser força bo, però quan les coses no van de cara és difícil sortir-se’n de l’espiral negatiu. Començarien molt bé els blaus, generant ocasions de perill constants sobre la porteria que defensava el visitant Andrés Díez.

Aquest bon inici no es va traduir en gols als primers minuts de joc. Tot i això, al 25′ arribaria el primer gol de la Fundació Esportiva Grama. Adri Gimeno va treure’s de la màniga un gran xut des de la frontal de l’àrea que es va colar a la porteria local. S’avançarien els colomencs, que uns minuts després veurien com tot es complicava de manera estrepitosa. Roger García, que havia rebut una tarjeta groga al minut 37′, rebria la segona al 42′ després d’agafar a un contrari per darrere; prèviament, el jugador blau havia vist com no se li xiulava una falta clara. sobre ell

L’expulsió condicionaria la resta del partit, doncs tota la segona meitat va tindre el mateix guió: la Grama, amb un menys, esperaria al darrere els atacs visitants. Al 52′ arribaria el primer gol del Vilassar, que va tindre ocasions per fer el segon, però Guiseris va estar providencial per evitar-ho. No obstant, el club que visitava el Municipal faria el gol de la remontada al 88′ des del punt de penal.

Finalment, derrota de la Fundació Esportiva Grama en un partit condicionat per la vermella al primer temps. El proper partit de l’equip serà el diumenge 22/01 a les 12:00h al camp de la Montañesa.

Era un partido importante y el ambiente en el Nuevo Municipal de Santa Coloma fue bastante bueno, pero cuando las cosas no van de cara es difícil salirse de la espiral negativa. Empezarían muy bien los azules, generando ocasiones de peligro constantes sobre la portería que defendía el visitante Andrés Díez.

Este buen inicio no se tradujo en goles en los primeros minutos de juego. Sin embargo, en el 25′ llegaría el primer gol de la Fundación Deportiva Grama. Adri Gimeno sacó de la manga un gran disparo desde la frontal del área que se coló en la portería local. Se adelantarían los colomenses, que unos minutos después verían cómo todo se complicaba de forma estrepitosa. Roger García, que había recibido una tarjeta amarilla en el minuto 37′, recibiría la segunda en el 42′ tras coger a un contrario por detrás; previamente, el jugador azul había visto cómo no se le silbaba una falta clara cometida sobre él.

La expulsión condicionaría el resto del partido, pues toda la segunda mitad tuvo el mismo guión: la Grama, con uno menos, esperaría cerrada atrás los ataques visitantes. En el 52′ llegaría el primer gol del Vilassar, que tuvo ocasiones para hacer el segundo, pero Guiseris estuvo providencial para evitarlo. Sin embargo, el club que visitaba el Municipal haría el gol de la remontada en el 88′ desde el punto de penalti. Un nuevo golpe duro en el tramo final de partido.

Derrota de la Fundación Esportiva Grama en un partido condicionado por la roja en el primer tiempo. El próximo partido del equipo será el domingo 22/01 a las 12:00 h en el campo de la Montañesa.