Cròniques dels Cadets (14/15-1-2023)

16/01/2023

Cadet «A» 1 – 1 FAF Hospitalet

Primera part bastant dominada amb pilota, viatjant junts i tenint paciència a camp contrari. Bloc alt que poc a poc anem dominant millor, però queda molt. Segona part no sabem gestionar primers minuts on ells van amb tot a buscar l’empat. Emocionalment ens veiem superats i acaben aconseguint l’empat. Amb el pas dels minuts tornem a trobar-nos més còmodes, però no tant com a la 1ra part i, tot i que generem bastantes accions a àrea rival, no aconseguim fer gol. Un empat que ens sap a poc però continuem amb ambició i exigència buscant millorar en joc i competitivitat.

FF Badalona 0-1 Cadete B

Partidàs de l’equip, partit contra el líder, un equip que té molta possessió de la pilota a qui els hem anat a buscar a dalt, identificant bé els salts i on han hagut de jugar en llarg i no estaven còmodes, primera part igualada, a la segona comencem bé en disposició atacant els espais a l’esquena de la línia defensiva amb bon resultat, ells segueixen incòmodes i arriba el gol d’ABP que ens fa posar-nos al davant ia partir d’aquí es produeixen dues lesions de jugadors que ens tenim dadaptar i patir en àrea pròpia, però quina manera de patir!

Gran esforç de tot l´equip, molta solidaritat entre companys, moltes ajudes i amb pilota hem tingut les idees clares, el derbi es queda a Santa Coloma, el líder ja no és invicte!!! Feliç pels jugadors perquè es mereixien una victòria així després de les darreres setmanes, la feina i les lesions que hem tingut.

Sarrià 5-2 Cadet C

Partit difícil contra el líder, ja sabíem que al seu camp qualsevol error es converteix en gol, i nosaltres vam fallar molt en defensa d’àrea. A la primera part, l’equip va competir bé i vam arribar 2-2 al descans però seguim cometent errors individuals al darrere i el rival ens ho fa pagar.

CD Trinitat 1-6 Cadet D

Partit ben jugat per la nostra part, que al minut 20 ja guanyàvem per 0 gols a 3. Hem acabat la primera meitat 0-5 i hem aprofitat per donar minuts als qui acostumen a tindre menys.

(Castellano)

Cadete «A» 1 – 1 FAF Hospitalet

Primera parte bastante dominada con pelota, viajando juntos y teniendo paciencia en campo contrario. Bloque alto que poco a poco vamos dominando mejor, pero queda mucho. Segunda parte no sabemos gestionar primeros minutos en los que ellos van con todo en busca del empate. Emocionalmente nos vemos superados y terminan consiguiendo el empate. Con el paso de los minutos volvemos a encontrarnos más cómodos, pero no tanto como en la 1ra parte y, aunque generamos bastantes acciones en área rival, no conseguimos hacer gol. Un empate que nos sabe a poco pero seguimos con ambición y exigencia buscando mejorar en juego y competitividad.

FF Badalona 0-1 Cadete B

Partidazo del equipo, partido contra el líder, un equipo que tiene mucha posesión del balón al que les hemos ido a buscar arriba, identificando bien los saltos y dónde han tenido que jugar en largo y no estaban cómodos, primera parte igualada, en la segunda empezamos bien en disposición atacando los espacios a la espalda de la línea defensiva de ellos con buen resultado, ellos siguen incómodos y llega el gol de ABP que nos hace ponernos por delante y a partir de ahí se producen dos lesiones de jugadores a las que nos tenemos que adaptar y sufrir en área propia, pero qué manera de sufrir!

Gran esfuerzo de todo el equipo, mucha solidaridad entre compañeros, muchas ayudas y con balón hemos tenido las ideas claras, el derbi se queda en Santa Coloma, el líder ya no es invicto!!! Feliz por los jugadores porque se merecían una victoria así después de las últimas semanas, el trabajo y las lesiones que hemos tenido.

Sarrià 5-2 Cadete C

Partido difícil contra el líder, ya sabiamos que en su campo cualquier error se convierte en gol, y nosotros fallamos mucho en defensa de área. En la primera parte, el equipo compitió bien y llegamos 2-2 al descanso pero seguimos cometiendo errores individuales atrás y el rival nos lo hace pagar.
A seguir trabajando para mejorar en esas pequeñas cosas que marcan grandes diferencias!

CD Trinitat 1-6 Cadete D

Partido bien jugado por nuestra parte, que en el minuto 20 ya ganábamos por 0 goles a 3. Hemos terminado la primera mitad 0-5 y hemos aprovechado para dar minutos a quienes acostumbran a tener menos.