El Juvenil A no troba la victòria a casa (1-2)

12/12/2022

No va ser un mal partit dels de Christian Rueda; precisament, va ser un partit on els blaus van gaudir de bones ocasiones i van dominar la possessió de la pilota, però dos jugades aïllades van decidir el resultat final del duel.

L’inici de l’enfrontament va ser clarament local, amb apropaments a l’àrea del Sabadell que no van acabar en gol. Tot just es complia el 29′ quan Rierola va estar a punt de fer el primer, i al minut següent s’avançaria el Sabadell en un contracop molt ben exexcutat. No obstant, la Grama va reaccionar bé i poc abans d’arribar al descans, Campaña posaria el gol de l’empat des dels 11 metres. S’arribava al descans amb empat a 1.

A la represa, el Sabadell va sortir amb més força que els nostres, encara que la porteria de Marcos no es va veure amenaçada; val a dir que l’actuació del porter estava sent molt bona, aturant les escasses ocasions rivals. Al 60′, arribaria el segon gol dels arlequinats, amb un llançament de penal executat per Ricard.

La Grama no es rendia a la recerca de l’empat tot i el gol dels visitants. L’ocasió més clara va arribar al 81′, quan un bon xut d’Aleix va ser aturat per Oriol Ciurans, que enviaria la pilota a servei de cantonada. Amb aquest resultat d’1-2, la Grama segueix sense trobar la victòria a casa i buscarà trobar-se amb el triomf després de 2 derrotes consecutives al camp de la Damm.

No fue un mal partido de los de Christian Rueda; precisamente, fue un partido donde los azules gozaron de buenas ocasiones y dominaron la posesión del balón, pero dos jugadas aisladas decidieron el resultado final del duelo.

El inicio del enfrentamiento fue claramente local, con acercamientos al área del Sabadell que no terminaron en gol. Apenas se cumplía el 29′ cuando Rierola estuvo a punto de hacer el primero, y al minuto siguiente se adelantaría al Sabadell en un contragolpe muy bien exexcutado. Sin embargo, la Grama reaccionó bien y poco antes de llegar al descanso, Campaña pondría el gol del empate desde los 11 metros. Se llegaba al descanso con empate a 1.

En la reanudación, el Sabadell salió con más fuerza que los nuestros, aunque la portería de Marcos no se vio amenazada; cabe decir que la actuación del portero estaba siendo muy buena, deteniendo las escasas ocasiones rivales. En el 60′, llegaría el segundo gol de los arlequinados, con un lanzamiento de penalti ejecutado por Ricard.

La Grama no se rendía en busca del empate pese al gol de los visitantes. La ocasión más clara llegó en el 81′, cuando un buen disparo de Aleix fue detenido por Oriol Ciurans, que enviaría el balón a saque de esquina. Con este resultado de 1-2, la Grama sigue sin encontrar la victoria en casa y buscará encontrarse con el triunfo después de 2 derrotas consecutivas en el campo de la Damm.