Derrota per la mínima a Ca n’Anglada (1-0)

05/12/2022

La mala ratxa de la Fundació Esportiva Grama es veu perllongada desprès de caure per la mínima davant el CP San Cristóbal a Ca n’Anglada. Va ser un partit dur en un camp de dimensions reduïdes i que es va decidir per un gol en jugada d’estratègia.

Els de Manu Peláez van començar força seriosos el partit, impedint qualsevol opció de perill pel conjunt local. De fet, la primera meitat va finalitzar sense xuts a porteria, ni per part local ni per part visitant. Estava sent un duel molt físic i directe; cap dels dos equips dominava la posessió de la pilota.

Aquest guió de partit no va canviar. Entrada la segona meitat, Montalbán ho va intentar amb una bona volea i Roger Garcia amb un xut llunyà, però cap dels dos golpejos va trobar la porteria contrària. El cop fatídic va arribar al 65′, quan Sanku va rematar a l’interior de l’àrea desprès d’una bona jugada d’estratègia i Manu no va poder fer res per evitar el primer.

Cinc minuts desprès del gol, tot es va complicar encara m´és, ja que Juste va rebre la segona amonestació i va ser expulsat. Tot i això, al 77′ Palomeque va tindre la més clara per la Grama, amb una rematada de cap que va sortir fregant el pal de Varo. No van ser capaços els de Manu Peláez d’aconseguir la igualada als minuts finals, tot i intentar-ho fins el darrer instant de partit.

Amb aquest resultat, la Grama se situa un punt per sobre del descens i buscarà capgirar la mala dinàmica aquest cap de setmana davant el Badalona, en un partit que es disputarà diumenge a partir de les 11:45h a l’Estadi Municipal.

Foto: Marc Elvira – CP San Cristóbal

Derrota por la mínima en Ca n’Anglada (1-0)

La mala racha de la Fundación Deportiva Grama se ve prolongada después de caer por la mínima ante el CP San Cristóbal en Ca n’Anglada. Fue un partido duro en un campo de dimensiones reducidas y que se decidió por un gol en jugada de estrategia.

Los de Manu Peláez empezaron bastante serios el partido, impidiendo cualquier opción de peligro por el conjunto local. De hecho, la primera mitad finalizó sin disparos a portería, ni por parte local ni por parte visitante. Estaba siendo un duelo muy físico y directo; ninguno de los dos equipos dominaba la posesión de la pelota.

Ese guion no cambió. Entrada en la segunda mitad, Montalbán lo intentó con una buena volea y Roger Garcia con un disparo lejano, pero ninguno de los dos golpes encontró la portería contraria. El golpe fatídico llegó en el 65′, cuando Sanku remató al interior del área después de una jugada de estrategia y Manu no pudo hacer nada por evitar el primero.

Cinco minutos después del gol, todo se complicó aún más, puesto que Juste recibió la segunda amonestación y fue expulsado. Sin embargo, en el 77′ Palomeque tuvo la más clara por la Grama, con un remate de cabeza que salió rozando el palo de Varo. No fueron capaces los de Manu Peláez de conseguir la igualada en los minutos finales, pese a intentarlo hasta el último instante de partido.

Con este resultado, la Grama se sitúa un punto por encima del descenso y buscará dar la vuelta a la mala dinámica este fin de semana ante el Badalona, ​​en un partido que se disputará el domingo a partir de las 11:45h en el Estadio Municipal.