El derbi es queda a Santa Coloma! (1-0)

12/12/2022

Un solitari gol de Guillem Trilla a la sortida d’un servei de cantonada fa esclatar l’alegria al Nou Municipal, que va viure una gran victòria en la matinal de diumenge.

Era un duel clau i així ho van enfocar els nois de Manu Peláez, que van sortir endollats al partit. De fet, als primers segons de joc ja va arribar la primera: Froi Leal -porter visitant- va haver de treure la pilota quan anava directa a l’interior de la xarxa. Posteriorment, l’equip ho va seguir intentant amb xuts llunyans que no van trobar porteria. La possessió era blava i s’arribaria al descans amb el 0 a 0 inicial.

Es tornava a la gespa del Nou Municipal de Santa Coloma i no va haver temps ni de seure al seient. Al 49′ de joc, Trilla va rematar una gran centrada de Roger Garcia i l’associació va tornar a aparèixer per posar la pilota al fons de la xarxa. El defensa, amb 5 gols al seu casiller personal, és el màxim golejador de l’equip. A partir d’aquesta diana, els blaus van aconseguir defensar el resultat, anulant per complert als jugadors més ofensius del Badalona i fent així que el partit acabés amb 1 a 0 a l’electrònic.

Gràcies a aquesta victòria, l’equip agafa oxigen i se situa en 11ª posició amb 17 punts al grup V de Tercera Federació. Abans de l’aturada nadalenca, la Fundació Esportiva Grama visitarà la UE Sant Andreu al Narcís Sala, en un partit que es jugarà el proper diumenge 18 de desembre a les 12:00h.

Un solitario gol de Guillem Trilla a la salida de un saque de esquina hace estallar la alegría en el Nou Municipal, que vivió una gran victoria en la matinal del domingo.

Era un duelo clave y así lo enfocaron los chicos de Manu Peláez, que salieron enchufados al partido. De hecho, en los primeros segundos de juego ya llegó la primera: Froi Leal -portero visitante- tuvo que sacar el balón cuando iba directo al interior de la red. Posteriormente, el equipo lo siguió intentando con disparos lejanos que no encontraron portería. La posesión era azul y se llegaría al descanso con el 0 a 0 inicial.

Se volvía al césped del Nuevo Municipal de Santa Coloma y no hubo tiempo ni de sentarse en el asiento. En el 49′ de juego, Trilla remató un gran centro de Roger García y la asociación volvió a aparecer para poner el balón en el fondo de la red. El defensa, con 5 goles en su casillero personal, es el máximo goleador del equipo. A partir de este tanto, los azules consiguieron defender el resultado, anulando por completo a los jugadores más ofensivos del Badalona y haciendo así que el partido acabara con 1 a 0 en el electrónico.

Gracias a esta victoria, el equipo toma oxígeno y se sitúa en 11ª posición con 17 puntos en el grupo V de Tercera Federación. Antes del parón navideño, la Fundació Esportiva Grama visitará la UE Sant Andreu en el Narcís Sala, en un partido que se jugará el próximo domingo 18 de diciembre a las 12:00h.