El Futsal Grama va començar la segona volta golejant a domicili el FS Farmàcia Yanguela Castellar (0-4) i dormint a líder provisional fins que diumenge el Isur va recuperar el primer lloc.

El partit va començar com en altres ocasions amb la Grama voltant al seu rival però sense aconseguir batre la porteria rival. A poc a poc els locals es van anar traient la pressió rival i el partit es va obrir. Al minut 7 Juanma va avançar als colomencs. A partir del gol les ocasions es van succeir en les dues porteries, els blavosos es van estavellar amb els pals fins en quatre ocasions i el Castellar es va trobar amb un superb David que va fer diverses aturades de mèrit a boca de canó.

Segons abans de finalitzar la primera meitat Sergi aconseguia el 0-2. La segona meitat va transcórrer amb una FE Grama que dominava però no sentenciava i un Castellar que no va tirar la tovallola en cap moment i que va arribar viu fins gairebé al final. Faltant dos minuts els locals van arriscar jugant amb porter-jugador cosa que va aprofitar la Fundació que amb una bona defensa recuperava dues pilotes seguits sentenciant amb gols de Jordi i Abel.

CLASSIFICACIÓ

El Futsal Grama comenzó la segunda vuelta goleando a domicilio al FS Farmacia Yanguela Castellar (0-4) y durmiendo líder provisional hasta que el domingo el Isur recuperó el primer puesto.

El partido comenzó como en otras ocasiones con la Grama cercando a su rival pero sin conseguir batir la meta rival. Poco a poco los locales se fueron quitando la presión rival y el partido se abrió. En el minuto 7 Juanma adelantó a los colomenses. A partir del gol las ocasiones se sucedieron en las dos porterías, los azulados se estrellaron con los postes hasta en cuatro ocasiones y el Castellar se encontró con un soberbio David que hizo varias paradas de mérito a bocajarro.

Segundos antes de finalizar la primera mitad Sergi conseguía el 0-2. La segunda mitad transcurrió con una FE Grama que dominaba pero no sentenciaba y un Castellar que no tiró la toalla en ningún momento y que llegó vivo hasta casi el final. Faltando dos minutos los locales arriesgaron jugando con portero-jugador cosa que aprovechó la Fundació que con una buena defensa recuperaba dos balones seguidos sentenciando con goles de Jorge y Abel.

Por admin