Gran victòria dels Veterans en un camp difícil i que va servir per trencar la ratxa de 3 empats seguits. El marcador final va ser un 1-6 davant el CF Montañesa.

La Grama va sortir molt concentrada i a per la victòria, intensos i amb ganes de canviar la dinàmica. Les ocasions van anar arribant però sense ser materialitzades, mentrestant l’equip de Nou Barris creava poques ocasions amb una defensa sòlida i segura.

De falta directa Larios va obrir la llauna, un gol que li va donar la seguretat que faltava i així va començar el vendaval de joc i gols. Així van arribar els gols de Juanlu en dues ocasions i Sito. Amb 0-4 es va arribar al final del primer temps. A la segona part va baixar en intensitat i la Montañesa va avançar línies i va crear més perill, així va arribar el seu gol, però segons més tard arribava el cinquè de la Grama, obra de Gica.

Qualsevol opció de remuntada es van acabar amb el gol de Juanlu de vaselina (1-6).

Gran victoria de los veteranos en un campo difícil y que sirvió para romper la racha de 3 empates seguidos. El marcador final fue un 1-6 ante el CF Montañesa.

La Grama salió muy concentrada y a por la victoria, intensos y con ganas de cambiar la dinámica. Las ocasiones fueron llegando pero sin ser materializadas, mientras tanto el equipo de Nou Barris creaba pocas ocasiones con una defensa sólida y segura.

De falta directa Larios abrió la lata, un gol que le dio la seguridad que faltaba y así empezó el vendaval de juego y goles. Así llegaron los goles de Juanlu en dos ocasiones y Sito. Con 0-4 se llegó al final del primer tiempo. En la segunda parte bajó en intensidad y la Montañesa avanzó líneas y creó más peligro, así llegó su gol, pero segundos más tarde llegaba el quinto de la Grama, obra de Gica.

Cualquier opción de remontada se acabaron con el gol de Juanlu de vaselina (1-6).

Por admin