Els dos equips Infantils de Futbol Sala de la Fundació Esportiva Grama començaran aquest cap de setmana la Segona Fase de la Lliga Escolar del Consell Esportiu Barcelonès Nord.

L’Infantil A, entrenat per Pedro A.Sánchez, estarà en el Grup B al costat dels colomencs AEE La Bastida, i els equips de Badalona: Enric Borràs, Jesús Maria, Escola Les Ciències, AEE Col·legi Cultural, Escola Antoni Botey i el CE Salesians.

El seu debut serà el divendres a les 19:30 hores a l’Escola Fray Luis de León davant el CE Salesians Badalona.

Per la seva banda l’Infantil B, entrenat per Javier Pizarro, jugarà en el Grup C amb els colomencs AEE IES Puig Castellar i Santa Coloma Futsal, i els equips de Badalona: AVV Congrés B, AMPA Maristes Champagnat B, AEE SES Badalona, AMPA Pere de Tera B i AEE Ramiro de Maeztu.

El seu debut serà el dissabte a les 10 hores al Ferran de Segarra davant el Santa Coloma Futsal.

Los dos equipos Infantiles de Fútbol Sala de la Fundació Esportiva Grama comenzarán este fin de semana la Segunda Fase de la Liga Escolar del Consell Esportiu Barcelonès Nord.

El Infantil A, entrenado por Pedro A.Sánchez, estará en el Grupo B junto a los colomenses AEE La Bastida, y los equipos de Badalona: Enric Borràs, Jesús Maria, Escola Les Ciències, AEE Col·legi Cultural, Escola Antoni Botey y el CE Salesians.

Su debut será en casa el viernes a las 19:30 horas en la Escuela Fray Luis de León ante el CE Salesians Badalona.

Por su parte el Infantil B, entrenado por Javier Pizarro, jugará en el Grupo C juntos a los colomenses AEE IES Puig Castellar y Santa Coloma Futsal, y los equipos de Badalona: AVV Congreso B, AMPA Maristes Champagnat B, AEE SES Badalona, AMPA Pere de Tera B y AEE Ramiro de Maeztu.

Su debut será el sábado a las 10 horas en el Ferran de Segarra ante el Santa Coloma Futsal.

Por admin