El Cadet C FEGrama goleja al Bon Pastor per 1-6 i es manté quart classficat

En la jornada 7 el conjunt de Santa Coloma ha aconseguit una important victòria i contundent a Bon Pastor per 1-6.

D’aquesta manera la nova categoria de la Fundació Grama, el Cadet C FEGrama, ha trencat la ratxa de dues derrotes seguides conseqüència de les que va passar de la posició de líder en aquest grup 14 de Segona Divisió a la quarta posició en la qual ens mantenim en l’actualitat amb aquesta victòria imporantísima davant un rival directe en la classificació. Ara som quarts amb 12 punts.

Els gols van arribar aviat per la dominació del joc FEGrama des del minut 10 que Maxwell marcava el 0-1. Després de l’empat del Bon Pastor, Raúl Martín va materialitzar un repòquer de gols que va sentenciar el partit.

Les sensacions després del partit ho explica el propi entrenador FEGrama, Alex Ramírez, qui ens comenta el partit: «Resultat final de 1-6 contra el Bon Pastor.

Partit molt complicat per la naturalesa del rival i per portar dues setmanes sense guanyar.

Els nois van sortir a jugar amb la lliçó apresa del passat trobada i vam saber jugar amb les premisses bàsiques d’intentar ser superiors des del principi com cap i intensitat.

Ens avancem al marcador i vam tenir el control atacant contínuament. Ells van empatar després d’un llançament de fora de l’àrea, però seguim atacant i amb dues genialitats de Raúl Martín, després donar la primera assistència de gol, ens vam posar 3-1 abans d’arribar a la mitja part.

La segona es va obrir una mica més i vam tenir moltes ocasions, fent tres gols i molt segurs en defensa «.

Per a la jornada 8, l’equip de la FEGrama rebrà el Manigua, setè classificat amb 7 punts, el diumenge 23 de novembre des de les 18:45 hores.

En la jornada 7 el conjunto de Santa Coloma ha conseguido una importante victoria y contundente en Bon Pastor por 1-6.

De esta manera la nueva categoría de la Fundación Grama, el Cadete C FEGrama, ha roto la racha de dos derrotas seguidas consecuencia de las que pasó de la posición de líder en este grupo 14 de Segunda División a la cuarta posición en la que nos mantenemos en la actualidad con esta victoria imporantísima ante un rival directo en la clasificación. Ahora somos cuartos con 12 puntos.

Los goles llegaron pronto por la dominación del juego FEGrama desde el minuto 10 que Maxwell marcaba el 0-1. Tras el empate del Bon Pastor, Raúl Martín materializó un repóquer de goles que sentenció el partido.

Las sensaciones tras el partido lo explica el propio entrenador FEGrama, Alex Ramírez, quien nos comenta el partido: «Resultado final de 1-6 contra el Bon Pastor.

Partido muy complicado por la naturaleza del rival y por llevar dos semanas sin ganar.

Los chicos salieron a jugar con la lección aprendida del pasado encuentro y supimos jugar con las premisas básicas de intentar ser superiores desde el principio com cabeza e intensidad.

Nos adelantamos en el marcador y tuvimos el control atacando continuamente. Ellos empataron tras un lanzamiento de fuera del area, pero seguimos atacando y con dos genialidades de Raúl Martín, tras dar la primera asistencia de gol, nos pusimos 3-1 antes de llegar a la media parte.

La segunda se abrió un poco más y tuvimos muchas ocasiones, haciendo tres goles y muy seguros en defensa».

Para la jornada 8, el equipo de la FEGrama recibirá el Manigua, séptimo clasificado con 7 puntos, el domingo 23 de noviembre desde las 18:45 horas.

 

Barcelona,santa coloma,fundacio grama
Barcelona,santa coloma,fundacio grama
Barcelona,santa coloma,fundacio grama
Barcelona,santa coloma,fundacio grama

 

 

fundacio grama,santa coloma
fundacio grama,santa coloma

IMG-20141102-WA0004IMG-20141102-WA0005

fundacio grama santa coloma cadetC FEG -peregol@chemacarva
fundacio grama santa coloma cadetC FEG -peregol@chemacarva

 

 

Alé Grama!!!

Llegeix més articles

Remuntada espectacular del líder l’Amateur FEGrama al Nou Municipal en derbi contra l’Arrabal Calaf-Gramanet per 2-1 http://fegrama.cat/web/?p=7094

Importantíssims tres punts pel Juvenil Preferent FEGrama a la seva visita a l’Escola Industrial de l’UB Catalònia (0-2) http://fegrama.cat/web/?p=7045

Empat in extremis del Juvenil B FEGrama al Municipal de Granollers que el permet seguir amunt (2-2) http://fegrama.cat/web/?p=7128

El Benjamí C FEGrama segueix segon amb una jornada menys i goleja a Santa Coloma davant el Hospitalenc per 7-1 http://fegrama.cat/web/?p=7036

Yosuke Sato, el defensa japonés de la FEGrama: «Quiero ayudar para conseguir el ascenso» http://fegrama.cat/web/?p=6901

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

Text i fotos: @chemacarva

Resultats Classificació