El Cadet B li va clavar una maneta a la PB Villaverde-Penitents

12/10/2015

Dos partits i dues victòries, gran començament del Cadet B que una vegada més va golejar al seu rival. Aquest cop l’equip d’Oscar Pérez va aconseguir una important victòria per 5-1 davant la Penya Barcelonista Villaverde-Penitents, un resultat que li posa en primera posició de Lliga.

Al Nou Municipal la primera part va ser dominada per l’equip local mostrant-se molt superior al seu rival i tenint el partit controlat però sense fortuna de cara a gol fins que en el minut 21 Edgar avançaria al seu equip després d’una gran passada en profunditat d’Eric. Després del gol els colomencs no baixarien el nivell mostrat i van aconseguir arribar al descans amb una avantatge molt bona per encarar la segona meitat amb tranquil·litat.

Unai després d’un rebuig del porter marcaria el segon i Jonathan encarrilaria el partit després d’un xut que desvia un defensa dins de la porteria. Després del pas per vestidors vam veure una segona part de tràmit tot i el gol en el minut 47 dels visitants. La Fundació va seguir sent la propietària i senyora del ‘match’ arribant ha marcar dos gols més.

Iván es va aprofitar d’un altre rebuig del porter per ficar el 4-1, i després de perdonar diverses ocasions clares en l’últim minut Eric marcava el 5-1 després d’una perfecta assistència de Xavi.

Dos partidos y dos victorias, gran comienzo del Cadete B que una vez más goleó a su rival. Esta vez el equipo de Oscar Pérez consiguió una importante victoria por 5-1 ante la Penya Barcelonista Villaverde-Penitents, un resultado que le pone en primera posición de Liga.

En el Nou Municipal la primera parte fue dominada por el equipo local mostrándose muy superior a su rival y teniendo el partido controlado pero sin fortuna de cara a gol hasta que en el minuto 21 Edgar adelantaría a su equipo tras un gran pase en profundidad de Eric. Tras el gol los colomenses no bajarían el nivel mostrado y lograron llegar al descanso con una ventaja muy buena para encarar la segunda mitad con tranquilidad.

Unai tras un rechace del portero marcaría el segundo y Jonathan encarrilaría el partido tras un chute que desvía un defensa adentro de la portería. Tras el paso por vestuarios vimos una segunda parte de trámite pese al gol en el minuto 47 de los visitantes. La Fundació se puso siguió siendo la dueña y señora del encuentro llegando ha marcar dos goles más.

Iván se aprovechó de otro rechace del portero para meter el 4-1, y tras perdonar varias ocasiones claras en el último minuto Eric marcaba el 5-1 tras una perfecta asistencia de Xavi.