Dos partits i zero derrotes per a un Cadet A que aquesta jornada va golejar al Terrassa Olímpica 2010 amb un resultat de 1-8.

Partit dominat de principi a fi per la Fundació Esportiva Grama que es marxaria al descans amb un marcador de 0-6 gràcies als gols de Nasser en dues ocasions, Arnau Tarres, Carlos Javier, Omar Rehman i Omar Musa.

A la segona meitat mateix guió, els colomencs dominaven absolutament tot el joc i creava molt de perill. Els jugadors de Xavi García van aconseguir marcar només dos gols més: Omar Rehman i Arnau Tarres, i a més van encaixar un gol.

 

Dos partidos y cero derrotas para un Cadete A que esta jornada goleó al Terrassa Olímpica 2010 con un resultado de 1-8.

Partido dominado de principio a fin por la Fundació Esportiva Grama que se marcharía al descanso con un marcador de 0-6 gracias a los goles de Nasser en dos ocasiones, Arnau Tarres, Carlos Javier, Omar Rehman y Omar Musa.

En la segunda mitad mismo guión, los colomenses dominaban absolutamente todo el juego y creaba mucho peligro. Los jugadores de Xavi García consiguieron marcar solamente dos goles más: Omar Rehman y Arnau Tarres, y además encajaron un gol.

Por admin