El Cadet C va guanyar a la PB Barcino

12/10/2015

El Cadet C va aconseguir oblidar la derrota de la setmana passada golejant al Municipal Menorca-Sant Martí de Provençals.

Als quatre minuts Gerard Morales va avançar als colomencs, ell va ser l’autor també dels següents dos gols per posar un 0-3 en l’electrònic. La reacció de la Penya Barcelonista Barcino arribaria en forma de dos gols, aconseguien posar-se a un gol de l’empat i estaven estrenyent molt.

I llavors va aparèixer Rubén Jiménez que amb tres gols tancaria el marcador en un 2-6.

El Cadete C consiguió olvidar la derrota de la semana pasada goleando en el Municipal Menorca-Sant Martí de Provençals.

A los cuatro minutos Gerard Morales adelantó a los colomenses, él fue el autor también de los siguientes dos goles para poner un 0-3 en el electrónico. La reacción de la Penya Barcelonista Barcino llegaría en forma de dos goles, conseguían ponerse a un gol del empate y estaban apretando mucho.

Y entonces apareció Rubén Jiménez que con tres goles cerraría el marcador en un 2-6.