Premsa i Acreditacions

Els mitjans de comunicació (premsa escrita, TV, fotògrafs, llocs web i ràdios) que vulguin sol·licitar acreditacions per als partits de Tercera Federació que es disputin al Nou Municipal de Santa Coloma hauran d’enviar la seva sol·licitud a través del formulari d’acreditacions del club, disponible fent clic AQUÍ. El mateix mètode haurà de ser fet servir per scouters i tasques similars.

El termini per sol·licitar acreditacions es tancarà 48h abans del partit i no es tramitaran les peticions que arribin fora de temps, a excepció de casos puntuals. Cada sol·licitud serà revisada individualment pel departament de comunicació i es donarà resposta a través de l’e-mail des d’on s’hagi enviat la petició al formulari. L’enviament de la sol·licitud no garanteix l’acreditació. Per a dubtes, consultes o qualsevol problema que pugui sorgir, podeu posar-vos en contacte amb el departament de comunicació a fundaciograma@gmail.com.

Per a entrevistes, reportatges o d’altres consultes relacionades, poden contactar amb el cap de premsa a través del mail raul.monje.fegrama@gmail.com, on es donarà resposta a la major brevetat possible.