El Benjamí C FEGrama segueix segon amb una jornada menys i goleja a Santa Coloma el Hospitalenc per 7-1

El Benjamí C FEGrama dirigit per Víctor Díaz va tornar a golejar aquesta vegada davant el Hospitalenc per 7-1.

Els nois de la Fundació Grama es mantenen en la segona posició en la classificació amb 6 de 6 de victòries, superant al Stòitxkov, i amb una jornada menys que el líder Turó de la Peira.

El primer gol per als de la FEGrama va ser de Youssef més després un doblet d’Antonio Ferreira que deixava una àmplia diferència de 3-0.

Víctor Díaz va fer el quart gol FEGrama i Raúl Izquierdo de penal transformava el 5-0. Alan Lucas i Jonathan Carrillo van rematar el marcador final i els tres punts es quedaven a Santa Coloma.

El conjunt de la Fundació Grama en aquest grup 8 de Tercera Divisió jugarà davant Hospital, setè classificat amb 12 punts, el proper diumenge 23 de novembre des de les 14:45 hores.

El Benjamín C FEGrama dirigido por Víctor Díaz volvió a golear esta vez ante el Hospitalense por 7-1.

 

Los chicos de la Fundació Grama se mantienen en la segunda posición en la clasificación con 6 de 6 de victorias, superando al Stoichkov, y con una jornada menos que el líder el Turó de la Peira.

 

El primer gol para los de la FEGrama fue de Youssef más luego un doblete de Antonio Ferreira que dejaba una amplia diferencia de 3-0.

 

Víctor Díaz hizo el cuarto gol FEGrama y Raúl Izquierdo de penalti transformaba el 5-0. Alan Lucas y Jonathan Carrillo remataron el marcador final y los tres puntos se quedaban en Santa Coloma.

 

El conjunto de la Fundación Grama en este grupo 8 de Tercera División jugará ante Hospital, séptimo clasificado con 12 puntos, el próximo domingo 23 de noviembre desde las 14:45 horas.

Benjami_C,FEG,fundaciograma,santacoloma,HOSPITALENSE,@chemacarva

 

formacion benjam,C,victor,fundacio grama,santa coloma
formacion benjam,C,victor,fundacio grama,santa coloma
Golejada de la Fundació Grama al BonPastor a Santa Coloma
Golejada de la Fundació Grama al BonPastor a Santa Coloma la jornada anterior

Alé Grama!!!

 

Llegeix més articles

Remuntada espectacular del líder l’Amateur FEGrama al Nou Municipal en derbi contra l’Arrabal Calaf-Gramanet per 2-1 http://fegrama.cat/web/?p=7094

Importantíssims tres punts pel Juvenil Preferent FEGrama a la seva visita a l’Escola Industrial de l’UB Catalònia (0-2) http://fegrama.cat/web/?p=7045

Empat in extremis del Juvenil B FEGrama al Municipal de Granollers que el permet seguir amunt (2-2) http://fegrama.cat/web/?p=7128

El Cadet C FEGrama goleja al Bon Pastor per 1-6 i es manté quart classficat http://fegrama.cat/web/?p=7147

El Benjamí C FEGrama segueix segon amb una jornada menys i goleja a Santa Coloma davant el Hospitalenc per 7-1 http://fegrama.cat/web/?p=7036

Yosuke Sato, el defensa japonés de la FEGrama: «Quiero ayudar para conseguir el ascenso» http://fegrama.cat/web/?p=6901

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

Text i fotos @chemacarva

Resultats Classificació