Duel de necessitats en la matinal de Reis

L’onze de la U.E. Castelldefels contra l’Europa (foto: Àngel Garreta)

Dos equips situats a la zona de descens i confeccionats per estar més amunt a la classificació. Ambdues entitats comencen la segona volta del campionat en situació compromesa però amb la intenció de remuntar posicions per mantenir la categoria.

El Castelldefels de Miki Carrillo és el pròxim rival de la Grama, un equip amb números molt similars als nostres i en una dinàmica de quatre partits consecutius sense guanyar. Ha mostrat una cara molt irregular durant aquesta primera volta del campionat, amb només tres victòries, les tres a casa (Hospitalet 1-0, Sanfeliuenc 2-1 i Sant Andreu 1-0), amb set empats i deu derrotes. Al igual que la Grama, el Castelldefels segueix sense conèixer la victòria a domicili, ha anotat 12 gols i ha encaixat 26.

A nivell de plantilla, a l’equip groc destaquem a jugadors habituals per Miki Carrillo com el porter Manu Martín, com la defensa conformada per Rubi, Sergi Pérez, Alegre i Alan, el mig del camp amb la presència de Bermúdez i la davantera on Jordi Cano i Aumatell suposen el perill de cara a gol pel Castelldefels. Però no hem d’oblidar dos noms propis, tot un veterà com Santi Trigueros que, encara amb 42 anys, segueix incombustible, i la recent incorporació d’un conegut a la Fundació Esportiva Grama com és Fran Piera.

Per part de la Grama, la marxa de Toni Díaz a la banqueta ha deixat l’equip en mans de Toni Rovira i Dani Rosa. Amb experiència a Segona B i amb unes dots magnífiques per la preparació física, Rovira, ja ha dirigit al primer equip en absència del míster i val a dir que no ha tingut mals resultats. A la jornada 11 va seure a la banqueta al Nou Sardenya amb bona imatge de l’equip (1-1) i a la jornada 12, abans del retorn de Díaz de la China, va preparar el partit contra el Martinenc que va resultar la segona victòria del campionat (1-0).

L’objectiu ambiciós dels colomencs a l’estiu s’ha vist truncat per una mala dinàmica de l’equip i això ha obligat a canviar de rumb. La Grama buscarà durant aquesta segona volta aconseguir una regularitat que l’allunyi del descens i ens situï en una part còmode de la classificació. No serà gens fàcil en una categoria molt igualada on, els equips enormement competitius,  sumen setmana a setmana. Per començar, Toni Rovira, haurà de plantejar el partit amb la baixa de Llorenç Genesca , lesionat a l’ultima jornada contra el Granollers.

El partit tindrà lloc el proper diumenge 6 de gener, dia de Reis, a les 11:45h al Municipal de la Grama. El col·legiat designat és Bernat Mas López, auxiliat a les bandes per Jordi Subirà Nieto i Oriol Cartel Arasa, tots els del Vallés Occidental.

RECORDEU QUE PODEU VEURE EL PARTIT EN DIRECTE A: www.footters.com O ESCOLTARLO A: www.gramaradio.cat

Els jugadors del Castelldefels al Nou Sardenya (foto: Àngel Garreta)

Dos equipos situados en la zona de descenso y confeccionados para estar más arriba en la clasificación. Ambas entidades empiezan la segunda vuelta del campeonato en situación comprometida pero con la intención de remontar posiciones para mantener la categoría.

El Castelldefels de Miki Carrillo es el próximo rival de la Grama, un equipo con números muy similares a los nuestros y en una dinámica de cuatro partidos consecutivos sin ganar. Ha mostrado una cara muy irregular durante esta primera vuelta del campeonato, con sólo tres victorias, las tres en casa (Hospitalet 1-0, Sanfeliuenc 2-1 y San Andrés 1-0), con siete empates y diez derrotas. Al igual que la Grama, el Castelldefels sigue sin conocer la victoria a domicilio, ha anotado 12 goles y ha encajado 26.

A nivel de plantilla, en el equipo amarillo destacamos a jugadores habituales para Miki Carrillo como el portero Manu Martín, como la defensa conformada por Rubi, Sergi Pérez, Alegre y Alan, el centro del campo con la presencia de Bermúdez y la delantera donde Jordi Cano y Aumatell suponen el peligro de cara a gol para el Castelldefels. Pero no debemos olvidar dos nombres propios, todo un veterano como Santi Trigueros que, aún con 42 años, sigue incombustible, y la reciente incorporación de un conocido en la Fundació Esportiva Grama como es Fran Piera.

Por parte de la Grama, la marcha de Toni Díaz en el banquillo ha dejado el equipo en manos de Toni Rovira y Dani Rosa. Con experiencia en Segunda B y con unas dotes magníficas para la preparación física, Rovira, ya ha dirigido al primer equipo en ausencia del míster y hay que decir que no ha tenido malos resultados. En la jornada 11 se sentó en el banquillo en el Nou Sardenya con buena imagen del equipo (1-1) y en la jornada 12, antes del regreso de Díaz de la China, preparó el partido contra el Martinenc que resultó la segunda victoria del campeonato (1-0).

El objetivo ambicioso de los colomenses en verano se ha visto truncado por una mala dinámica del equipo y esto ha obligado a cambiar de rumbo. La Grama buscará durante esta segunda vuelta conseguir una regularidad que la aleje del descenso y nos sitúe en una parte cómoda de la clasificación. No será nada fácil en una categoría muy igualada donde, los equipos enormemente competitivos, suman semana a semana. Para empezar, Toni Rovira, deberá plantear el partido con la baja de LLorenç Genesca , lesionado en la última jornada contra el Granollers.

El partido tendrá lugar el próximo domingo 6 de enero, día de Reyes, a las 11: 45h en el Municipal de la Grama. El colegiado designado es Bernat Mas López, auxiliado en las bandas por Jordi Subirà Nieto y Oriol Cartel Arasa, todos los del Vallés Occidental.

 

RECORDAD QUE PODÉIS VER EL PARTIDO EN DIRECTO EN: www.footters.com O ESCUCHARLO EN: www.gramaradio.cat