Dos empats i una victòria, la del Juvenil C.

Juvenil A:

Unificacion Llefia 2 JA 2

El Juvenil A treu un punt d’un camp complicat com és el del Llefià, punt que després de la derrota de l’Sants pot fer-ho bo la propera jornada a Cornellà.
El partit va començar amb la Fundació molt ficada i un Llefià molt agressiu en el joc a la vora del reglament, ja es preveia un partit intens, tot i així, els de Santa Coloma mai van perdre la cara al partit.
En el minut 16 i després d’una gran jugada combinativa Àngel, cedia una pilota a Montalbán que posava el 0-1, gol que seria anul·lat per un fora de joc inexistent, set minuts després, en el 23 i després d’una falta bugada des del seu propi camp, el davanter dels locals guanyava el salt al defensa colomenc i de cap cap al 1-0. La reacció dels blaus va ser bona i aviat van començar a generar ocasions buscant l’empat, empat que arribaria en el minut 37 amb un cop de cap de Lucas a la sortida d’un córner. Amb aquest resultat s’arribaria al descans.
A la represa 01:00 Grama molt millor plantada buscava incisivament la victòria, Àngel, Montalban i Bruno, amb un xut al travesser, van disposar de tres clares ocasions per posar els visitants per davant en el marcador. Però havia de ser el conjunt de Badalona qui després d’una falta a la frontal i amb un colpeig magistral, feia el 2-1. Moments de desconcert del nostre Juvenil, que va aprofitar el Llefia per tenir una ocasió de fer el tercer gol, però aquesta va estar bé tallada per Nofu. Al minut 72 i després d’una jugada afortunada Montalban posava les taules en el marcador, 2-2. És aquí quan els colomencs van buscar la victòria que al final no van poder aconseguir.
Manu Peláez; estic orgullós dels meus jugadors, tenen moltes ganes d’aconseguir els objectius, entrenen al 200% i ho han intentat fins al final. Ja només pensem en tornar de dimarts a la feina per preparar el partit davant Cornellà.

Unificacion Llefia 2 JA 2

El Juvenil A saca un punto de un campo complicado como es el del Llefiá, punto que tras la derrota del Sants puede hacerlo bueno la próxima jornada en Cornellá.
El partido empezó con la Fundación muy metida y un Llefiá muy agresivo en el juego al borde del reglamento, ya se preveía un partido intenso, aún así, los de Santa Coloma nunca perdieron la cara al partido.
En el minuto 16 y tras una gran jugada combinativa Ángel, cedía un balón a Montalbán que ponía el 0-1, gol que sería anulado por un fuera de juego inexistente, siete minutos después, en el 23 y tras una falta colada desde su propio campo, el delantero de los locales ganaba el salto al defensa colomense y de cabeza hacia el 1-0. La reacción de los azules fue buena y pronto empezaron a generar ocasiones buscando el empate, empate que llegaría en el minuto 37 con un cabezazo de Lucas a la salida de un córner. Con este resultado se llegaría al descanso.
En la reanudación una Grama mucho mejor plantada buscaba incisivamente la victoria, Ángel, Montalban y Bruno, con un disparo al larguero, dispusieron de tres claras ocasiones para poner a los visitantes por delante en el marcador. Pero iba a ser el conjunto de Badalona quien tras una falta en la frontal y con un golpeo magistral, hacía el 2-1. Momentos de desconcierto de nuestro Juvenil, que aprovechó el Llefia para tener una ocasión de hacer el tercer gol, pero esta estuvo bien atajada por Nofu. En el minuto 72 y tras una jugada afortunada Montalban ponía las tablas en el marcador, 2-2. Es aquí cuando los colomenses buscaron la victoria que al final no pudieron conseguir.
Manu Peláez ; estoy orgulloso de mis jugadores, tienen muchas ganas de conseguir los objetivos, entrenan al 200% y lo han intentado hasta el final. Ya solo pensamos en volver el Martes al trabajo para preparar el partido ante Cornellá.

Juvenil B:

Partit molt molt complicat contra un rival físicament molt superior, un rival que estreny en totes les línies, ens costa molt combinar, però quan ho fem tenim perill a l’àrea rival, molt joc aeri en el qual no estem habituats, però una combinació ràpida ens avança amb un gol de cap.
El rival segueix estrenyent i ens tanca enrere amb alguna sortida fins que arriba el gol de l’empat.
Una segona part en què els canvis intenten aportar el seu treball sense encert, qualsevol dels dos equips a estat a punt de portar-se els tres punts, però crec que vam guanyar un i no vam perdre dos.
Ningú va dir que seria fàcil, la qüestió és ser-hi donant guerra.

Partido muy muy complicado contra un rival físicamente muy superior, un rival que aprieta en todas las líneas, nos cuesta mucho combinar, pero cuando lo hacemos tenemos peligro en el área rival, mucho juego aéreo en el cual no estamos habituados, pero una combinación rápida nos adelanta con un gol de cabeza.
El rival sigue apretando y nos encierra atrás con alguna salida hasta que llega el gol del empate.
Una segunda parte en que los cambios intentan aportar su trabajo sin acierto, cualquiera de los dos equipos a estado apunto de llevarse los tres puntos, pero creo que ganamos uno y no perdimos dos.
Nadie dijo que sería fácil, la cuestión es estar ahí dando guerra.

Juvenil C:

JC 1-0 JUPITER
Bon partit del Juvenil C que va començar dominant i amb això després de fer una bona pressió a la sortida de pilota del Jupiter la Fundació es posava per davant en el marcador, a partir d’aquí la Fundació va poder marcar en diverses ocasioni però no ho va fer i era llavors quan el Jupiter tenia la millors ocasions per empatar però el resultat al descans va ser de 1-0. A la segona part el Jupiter va sortir a remuntar el partit però no era capaç d’encertar de cara a porteria i la Fundació sortia a la contra i feia el mateix, no era capaç de sentenciar, al final el resultat no es va moure i la Fundació es feia amb la victòria. 1-0

JC 1-0 JUPITER
Buen partido del Juvenil C que empezó dominando y con ello tras hacer una buena presión en la salida de balón del Jupiter la Fundación se ponía por delante en el marcador, a partir de ahí la Fundación pudo marcar en varias ocasione pero no lo hizo y era entonces cuando el Jupiter tenia la mejores ocasiones para empatar pero el resultado al descanso fue de 1-0. En la segunda parte el Jupiter salió a remontar el partido pero no era capaz de acertar de cara a portería y la Fundación salía a la contra y hacía lo mismo, no era capaz de sentenciar, al final el resultado no se movió y la Fundación se hacía con la victoria. 1-0