Cent per cent en victòries de les nostres Juvenils.

Juvenil Fem. A:

Cadet juvenil A 4 Fundació Jupiter 0
Partit amb poca història, en què les noies de casa han dominat des del xiulet inicial, s’han trobat davant un equip que ha jugat a tancar ja no encaixar cap gol i ha estat un monòleg nostre, el més important, els tres punts per tornar al camí de la victòria, i acabar el més alt possible en la classificació.

Cadete juvenil A 4 Fundació Jupiter 0
Partido con poca historia, en el que las chicas de casa han dominado desde el pitido inicial, se han encontrado delante un equipo que ha jugado a cerrarse y a no encajar ningún gol y ha sido un monologo nuestro, lo más importante, los tres puntos para volver a la senda de la victoria, y acabar lo más alto posible en la clasificación.

Juvenil Fem. B:

Grama Cadet B 5-0 Castellar
Gran partit de les nostres, on vam tenir més ocasions per ampliar el resultat però no vam tenir aquest encert, igualment punts importants i ja merescuts pel gran treball que s’està fent en aquestes últimes setmanes i ara toca seguir lluitant i si traiem més punts millor.

Grama Cadete B 5-0 Castellar
Gran partido de las nuestras, donde tuvimos más ocasiones para ampliar el resultado pero no tuvimos ese acierto, igualmente puntos importantes y ya merecidos por el gran trabajo que se está haciendo en estas últimas semanas y ahora toca seguir luchando y si sacamos más puntos mejor.