Dos empats i una victòria dels nostres Juvenils.

Juvenil A:

Cornellà 2-4 JA
Partit com prevèiem, començàvem molt ben plantats al terreny de joc, a poc a poc, jugant en camp contrari, portant-nos les segones jugades, i ha conseqüència d’aquest joc arriba la primera oportunitat amb un xut de Monta al pal, pràcticament en la següent acció ens posàvem 0-1 en una nova acció del Killer, el gol ens va donar ales i vam començar a tenir la pilota i generar oportunitats i amb aquest joc vam aconseguir marcar el 0-2 obra de Cabrera després una bona passada de Monta. Ells pràcticament ni s’acostaven i nosaltres abans del descans en una acció de murri en banda Munta s’emporta la pilota i fa una vaselina magistral davant de l’arquer del Cornellà, 0-3, la cosa pintava molt bé.
La segona part comença molt malament per als blaus, ja que en el min. 46 i en un centre dubte el nostre porter i aprofiten per marcar el 1-3, a partir d’aquí ells tenen 20 minuts molt bons arribant el 0-2 en una passada filtrat i bona finalització, vam aconseguir calmar una mica el partit i tindríem alguna contra , però ells a pilota aturada seguien creant perill, al final en una contra en el descompte Unai cedeix a Bruno perquè marqui a plaer el 2-4.
Partit brutal on hem jugat bé i hem après a patir davant un gran rival, ara, a seguir treballant !!!!

Cornellá 2-4 JA
Partido como preveíamos, empezábamos muy bien plantados en el terreno de juego, poco a poco, jugando en campo contrario, llevándonos las segundas jugadas, y ha consecuencia de este juego llega la primera oportunidad con un chute de Monta al palo, prácticamente en la siguiente acción nos poníamos 0-1 en una nueva acción del Killer, el gol nos dió alas y empezamos a tener el balón y generar oportunidades y con ese juego conseguimos marcar el 0-2 obra de Cabrera tras un buen pase de Monta. Ellos prácticamente ni se acercaban y nosotros antes del descanso en una acción de pillo en banda Monta se lleva el balón y hace una vaselina magistral delante del arquero del Cornellá, 0-3, la cosa pintaba muy bien.
La segunda parte empieza muy mal para los azules, ya que en el min. 46 y en un centro duda nuestro portero y aprovechan para marcar el 1-3, a partir de ahí ellos tienen 20 minutos muy buenos llegando el 0-2 en un pase filtrado y buena finalización, logramos calmar un poco el partido y tendríamos alguna contra, pero ellos a balón parado seguían creando peligro, al final en una contra en el descuento Unai cede a Bruno para que marque a placer el 2-4.
Partido brutal donde hemos jugado bien y hemos aprendido a sufrir ante un gran rival, ahora,a seguir trabajando!!!!

Juvenil B:

Sant Ignasi 2-2 juvenil B
Setmana important contra el líder, un partit dels que agrada jugar, i més amb l’equip que tinc, encara que sigui de primer any; un equip que dóna la cara a un rival de tercer any que s’avança als deu minuts gràcies a les dimensions del camp, molt petites, en les quals el nostre porter es troba amb una vaselina, sense treure mèrit al gran colpeig del jugador rival, un equip que sap al que juga, pilota directe, que al meu parer no té sentit moltes vegades, un equip de gran envergadura, però que a nosaltres no ens espanta, ja que seguim intentant jugar al nostre joc (moure, moure i trobar espais), però difícil per les dimensions del camp, tot i així tenim ocasions per empatar, però el porter treu bé sota els pals un xut d’Arnau, en una gran jugada col·lectiva.
A la segona part, fent alguns canvis, ens vam moure amb més facilitat per contrarestar el joc directe i poder sortir a la contra; en una situació de pilota aturada, vam aconseguir l’empat, no sense treball de totes les línies, i en una transició ràpida per banda de Kevin, vam aconseguir col·locar-nos al davant una picada per sobre al porter (increïble). Poc ens dura l’alegria quan en una falta lateral, crec que inexistent, ens empaten.
Amb coratge i esforç hem aconseguit seguir vius fins a l’últim moment en aquesta lliga, i ens queden unes setmanes clau amb duels directes, així que a seguir treballant.

Sant Ignasi 2-2 juvenil B
Semana importante contra el líder, un partido de los que gusta jugar, y más con el equipo que tengo, aunque sea de primer año; un equipo que da la cara a un rival de tercer año que se adelanta a los diez minutos gracias a las dimensiones del campo, muy pequeñas, en las cuales nuestro portero se encuentra con una vaselina, sin quitar mérito al gran golpeo del jugador rival, un equipo que sabe a lo que juega, balón directo, que a mi parecer no tiene sentido muchas veces, un equipo de gran envergadura, pero que a nosotros no nos asusta, ya que seguimos intentando jugar a nuestro juego ( mover, mover y encontrar espacios) , pero difícil por las dimensiones del campo, aún así tenemos ocasiones para empatar, pero el portero saca bien bajo los palos un disparo de Arnau, en una gran jugada colectiva.
En la segunda parte, haciendo algunos cambios, nos movimos con más facilidad para contrarrestar el juego directo y poder salir a la contra; en una situación de balón parado, conseguimos el empate, no sin trabajo de todas las líneas, y en una transición rápida por banda de Kevin, conseguimos colocarnos por delante una picada por encima al portero ( increíble). Poco nos dura la alegría cuando en una falta lateral, creo que inexistente, nos empatan.
Con coraje y esfuerzo hemos conseguido seguir vivos hasta el último momento en esta liga, y nos quedan unas semanas clave con duelos directos, así que a seguir trabajando.

Juvenil C:

POBLE NOU 1-1 JC
Partit tosc on la Fundació no es trobava a gust en el terreny de joc i això es notava en el partit, mals passis, mals controls i sobretot molt de pilota i això va fer que el marcador no es mogués en la primera meitat, on no hi va haver ocasions . A la segona meitat més del mateix, mal joc per ambdues parts on cap equip es feia amb el control del joc, però el Poble Nou en una jugada que no semblava perillosa es va posar per davant en el marcador. La Fundació amb més ganes que bon joc, buscava l’empat i en una jugada fortuïta aconseguia empatar el partit a falta de 5 minuts pel final on no donaria temps a res més.

POBLE NOU 1-1 JC
Partido tosco donde la Fundación no se encontraba a gusto en el terreno de juego y eso se notaba en el partido, malos pases, malos controles y sobretodo mucho pelotazo y eso hizo que el marcador no se moviera en la primera mitad, donde no hubo ocasiones. En la segunda mitad más de lo mismo, mal juego por ambas partes donde ningún equipo se hacía con el control del juego, pero el Poble Nou en una jugada que no parecía peligrosa se puso por delante en el marcador. La Fundación con más ganas que buen juego, buscaba el empate y en una jugada fortuíta lograba empatar el partido a falta de 5 minutos para el final donde no daría tiempo a nada más.