Sentiment agredolç de les nostras noies de l’Infantil Fem.

Infantil Fem. A:

Aleví-Infantil A 2-4 Levante Las Palmas.
El partit ha començat força bé, igualat pels dos equips, un error defensiu nostre a fet que ens marquessin el primer gol, després hem aconseguit igualar el partit, al cap dels deu minuts més o menys, a causa d’un altre error defensiu ens han ficat un altre gol, i així ha estat la tònica de la trobada, nosaltres marcàvem un i elles un altre i així fins al resultat final. Cal seguir treballant per millorar aquests errors.

Alevin-Infantil A 2-4 Levante Las Palmas.
El partido ha empezado bastante bien, igualado por ambos equipos, un error defensivo nuestro a hecho que nos marcaran el primer gol, luego hemos conseguido igualar el partido, al cabo de los diez minutos más o menos, a causa de otro error defensivo nos han metido otro gol, y así ha sido la tónica del encuentro, nosotros marcábamos uno y ellas otro y así hasta el resultado final. Hay que seguir trabajando para mejorar esos errores.

Infantil Fem. B:

Cirera 0-22 Grama
Gran partit de les nostres sentenciant des del principi i jugant bé al futbol, ​​per fi hem aconseguit mantenir la porteria a 0 que també és important.
Seguim treballant.

Cirera 0-22 Grama
Gran partido de las nuestras sentenciando desde el principio y jugando bien al futbol, por fín hemos conseguido mantener la porteria a 0 que también es importante.
Seguimos trabajando.