Gran triomf del nostre Juvenil Fem. A

Juvenil Fem. A:

Cadet Juvenil A
Martinec 0-3 Grama
Partit en el qual les nostres jugadores a la primera part van estar poc intenses i lleguamos al descans amb empat a 0. A la segona part van sortir endollades i van començar amb el seu joc i van començar a arribar els gols. A seguir lluitant.

Cadete Juvenil A
Martinec 0 – 3 Grama
Partido en el cual nuestras jugadoras en la primera parte estuvieron poco intensas y lleguamos al descanso con empate a 0. En la segunda parte salieron enchufadas y empezaron con su juego y empezaron a llegar los goles. A seguir luchando.

Juvenil Fem. B:

Womans 3-1 Fundació Grama
Partit per aprendre que quan no poses intensitat en defensa contra no et perdona. Després una primera part en la qual tres sengles errades defensives ens fan anar-nos amb un 3-0 en contra al descans. A la segona dominem molt més el joc i la pilota, tenint oportunitats per apropar-nos al marcador, però o bé per desencert nostre, o per la bona defensa contrària que ens va impedir fer alguna cosa més. A seguir aprenent !!!

Womans 3 – 1 Fundación Grama
Partido para aprender que cuando no pones intensidad en defensa el contrario no te perdona. Tras una primera parte en la cual tres sendos fallos defensivos nos hacen irnos con un 3-0 en contra al descanso. En la segunda dominamos mucho más el juego y el balón, teniendo oportunidades para acercarnos al marcador, pero o bien por desacierto nuestro, o por la buena defensa contraria que nos impidió hacer algo más. A seguir aprendiendo!!!