Cadete_A_FEG empata a Santa Coloma contra el SANTGABRIEL foto de chemacarva

El Cadet A FEGrama dirigit per David Martín i Luis Hernando més el delegado Ramón Domínguez ha aconseguit un empat que sap a poc davant el Sant Gabriel (1-1).

Desprès del debut amb derrota a casa de la Fundació Júpiter (3-1) a la jornada passada, el gol de Sergio Luque a la mitja hora de partit no va ser suficient per un Sant Gabriel que no va deixar jugar el joc dels de Santa Coloma. L’empat del conjunt de Barcelona va ser nomès sis minuts desprès del de Sergio.

Resultat amb sabor agridolç per a l’entrenador David Martín que sabrà treure més profit als seus jugadors als propers partits com el que tocarà a la jornada 3 al Complex Esportiu Can Dragó davant l’Alzamora, últim classificat amb dues derrotes, el proper dissabte 19 d’octubre des de les 8 hores del matí.

 

Cadete_A_FEG empata a Santa Coloma contra el SANTGABRIEL foto de chemacarva
Cadete_A_FEG empata a Santa Coloma contra el SANTGABRIEL foto de chemacarva

El Cadete A FEGrama dirigido por David Martín y Luis Hernando más el delegado Ramón Domínguez ha conseguido un empate que sabe a poco ante el San Gabriel (1-1).

Después del debut con derrota en casa de la Fundación Júpiter (3-1) en la jornada pasada, el gol de Sergio Luque a la media hora de partido no fue suficiente para un San Gabriel que no dejó jugar el juego de los de Santa Coloma. El empate del conjunto de Barcelona fue sólo seis minutos después del de Sergio.

Resultado con sabor agridulce para el entrenador David Martín que sabrá sacar más provecho a sus jugadores a los próximos partidos como el que tocará en la jornada 3 en el Complejo Deportivo Can Dragó ante el Alzamora, último clasificado con dos derrotas, el próximo sábado 19 de octubre desde las 8 horas de la mañana.

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628974&CodGrupo=19751003&CodTemporada=10&CodJornada=2″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18491106&codcompeticion=18473293″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Text i fotos: @chemacarva

Por admin