El Juvenil C FEGrama dirigit Rafa Muriel i Álex López ha guanyat els tres punts a Santa Coloma davant el Turó de la Peira (4-1).

Els gols van entrar des de el primer quart quan van començar a dominar el joc ofensiu els de la Fundació Grama com el d’Eric Peiró qui al minut 16 ficava el primer al Nou Municipal. Passada la mitja hora arrivaba el segon a càrrec de Javier Mayorgas que deixava un 2-0 per arribar al descans.

A la segona meitat s’acostaria al marcador el conjunt de Barcelona, 2-1, però seria un miratge doncs Raúl Urbina i Adrián Rodríguez marcarien el 3-1 i el 4-1 definitiu que donarien els tres punts i el lideratge a aquest grup 17 de Segona Divisió.

A la tercera jornada, el conjunt de la Fundació Grama viatjarà al Municipal Nou Taxonera de l’Escola de Futbol Premier Barcelona (cinquè amb una derrota i un victòria a casa del Manigua per 0-5) el proper dissabte 18 d’octubre des de les 19:45 hores.

Amb aquest bon resultat cal sumar el de la primera jornada a casa de la Penya Barcelonista Barcino el passat diumenge 5 d’octubre al Municipal Menorca.

Ilia de la Fundació Grama xuta davant un jugador del Turó de la Peira a Santa Coloma
Ilia de la Fundació Grama xuta davant un jugador del Turó de la Peira a Santa Coloma

El Juvenil C FEGrama dirigido Rafa Muriel y Álex López ha ganado los tres puntos en Santa Coloma ante el Turó de la Peira (4-1).

Los goles entraron desde el primer cuarto cuando empezaron a dominar el juego ofensivo los de la Fundación Grama como el de Eric Peiró quien al minuto 16 metía el primero en el Nou Municipal. Pasada la media hora llegaba el segundo a cargo de Javier Mayorgas que dejaba un 2-0 para llegar al descanso.

En la segunda mitad se acercaría al marcador el conjunto de Barcelona, 2-1, pero sería un espejismo pues Raúl Urbina y Adrián Rodríguez marcarían el 3-1 y el 4-1 definitivo que darían los tres puntos y el liderazgo de este grupo 17 de Segunda División.

En la tercera jornada, el conjunto de la Fundación Grama viajará el Municipal Nuevo Taxonera de la Escuela de Fútbol Premier Barcelona (quinto con una derrota y un victoria en casa del Manigua por 0-5) el próximo sábado 18 de octubre desde las 19:45 horas.

Con este buen resultado hay que sumar el de la primera jornada en casa de la Peña Barcelonista Barcino el pasado domingo 5 de octubre en el Municipal Menorca.

 

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19624805&CodGrupo=19890638&CodTemporada=10&CodJornada=1″ ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19890638&codcompeticion=19624805″ target=»blank» ]Classificació[/button]

La Fundació Grama estrena categoría con el Juvenil C FEGrama dirigido Rafa Muriel y Álex López quienes se enfrentarán, en la primera jornada, a la Penya Barcelonista Barcino el próximo domingo 5 de octubre desde las 16 horas.
Deseamos el mayor de los éxitos en su debut en esta Segunda División.
Alé Grama!!!

Text i fotos: @chemacarva

Por admin