L’Infantil C FEGrama després del debut amb triomf de la mà de l’entrenador Dani Rosa i el seu segon, Dídac Pavón, els arriba el segon triomf consecutiu davant la Penya Barcelonista Collblanc Sants per un clar 3-1.

El Nou Municipal de Santa Coloma va ser talismà per sumar aquests tres gols i posar-nos tercers en la taula només per darrere de Sagrerenc i Stoitchkov.

Els gols colomencs van venir per remuntar el gol en contra inicial just abans del descans per part d’Edison Israel qui acabaria realitzant un doblet de gols. Arnau Taules pujaria el definitiu 3-1 al marcador de la Fundació Grama.

La jornada 3 portarà als de Santa Coloma a casa del líder, Stoitchkov, al Municipal Nou Taxonera el dissabte 18 d’octubre des de les 10:15 hores.

L'Infantil C FEGrama remunta a Santa Coloma a la Penya Barcelonista Collblanc Sants (3-1) i es posa tercer
L’Infantil C FEGrama remunta a Santa Coloma a la Penya Barcelonista Collblanc Sants (3-1) i es posa tercer

El Infantil C FEGrama tras el debut con triunfo de la mano del entrenador Dani Rosa y su segundo, Didac Pavón, les llega el segundo triunfo consecutivo ante la Penya Barcelonista Collblanc Sants por un claro 3-1.

El Nou Municipal de Santa Coloma fue talismán para sumar esos tres goles y colocarnos terceros en la tabla solo por detrás de Sagrerenc y Stoitchkov.

Los goles colomenses vinieron para remontar el gol en contra inicial justo antes del descanso por parte de Edison Israel quien acabaría realizando un doblete de goles. Arnau Mesas subiría el definitivo 3-1 en el marcador de la Fundació Grama.

La jornada 3 llevará a los de Santa Coloma a casa del líder, Stoitchkov, en el Municipal Nou Taxonera el sábado 18 de octubre desde las 10:15 horas.

 

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628986&CodGrupo=19975148&CodTemporada=10&CodJornada=2″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18577695&codcompeticion=18473303″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin