Derrota immerescuda i cruel del Futsal Grama per 1-3 davant el FS Ripollet. En els dos últims partits a casa han passat per Santa Coloma els virtuals campió i subcampió sense demostrar ser millors que els blaus. De fet Isur només va ser per davant del marcador deu minuts i el rival d’avui 11 segons. I en els seus respectius camps més del mateix amb victòria i empat de la FE Grama.

Amb els rivals directes a la part alta de la taula, la Fundació ha complert de sobres. El perquè de no haver lluitat fins al final pel campionat cal buscar-davant rivals més febles, contra els quals no van donar la talla i amb els quals es van escapar els punts necessaris.

Pel que fa al partit d’avui, la primera meitat va acabar amb empat a zero, tot i les nombroses ocasions per ambdós equips que es van estavellar contínuament amb la gran actuació dels porters. La segona part es va desenvolupar de la mateixa manera, ocasions a les dues porteries bé respostes pels porters.

Fins que passats set minuts Ferran va aconseguir posar per davant a la Fundació. A vuit minuts del final arribaria l’empat visitant. Després van venir diversos mà a mà contra el porter de Ripollet ben resolts per aquest fins que a falta d’onze segons, Ripollet aconseguia posar-se per davant en el marcador.

La FE Grama ho va intentar amb porter-jugador i en aquests pocs segons va forçar una ocasió i un córner, que van acabar en les mans del porter que sobre la botzina aconseguia el definitiu 1-3 a porta buida.

Dijous que ve a les 21:45 al Pavelló de la Bastida de la FE Grama disputarà els vuitens de final de la Copa Catalunya davant Penya Esplugues, segon classificat de l’altre grup de Tercera Nacional.

Derrota inmerecida y cruel del Futsal Grama por 1-3 ante el FS Ripollet. En los dos últimos partidos en casa han pasado por Santa Coloma los virtuales campeón y subcampeón sin demostrar ser mejores que los azulados. De hecho Isur solo fue por delante del marcador diez minutos y el rival de hoy 11 segundos. Y en sus respectivos campos más de lo mismo con victoria y empate de la FE Grama.

Con los rivales directos en lo alto de la tabla, la Fundació ha cumplido de sobras. El porqué de no haber luchado hasta el final por el campeonato hay que buscarlo ante rivales más débiles, contra los que no dieron la talla y con los que se escaparon los puntos necesarios.

Respecto al partido de hoy, la primera mitad acabó con empate a cero, a pesar de las numerosas ocasiones por ambos equipos que se estrellaron continuamente con la gran actuación de los guardametas. La segunda parte se desarrolló de la misma manera, ocasiones en ambas porterías bien respondidas por los porteros.

Hasta que pasados siete minutos Ferran consiguió poner por delante a la Fundació. A ocho minutos del final llegaría el empate visitante. Después vinieron varios mano a mano contra el portero de Ripollet bien resueltos por este hasta que a falta de once segundos, Ripollet conseguía ponerse por delante en el marcador.

La FE Grama lo intentó con portero-jugador y en esos pocos segundos forzó una ocasión y un córner, que acabaron en las manos del portero que sobre la bocina conseguía el definitivo 1-3 a puerta vacía.

El próximo jueves a las 21:45 en el Pabellón de La Bastida la FE Grama disputará los octavos de final de la Copa Catalunya ante Penya Esplugues, segundo clasificado del otro grupo de Tercera Nacional.

Por admin